atom

A leglassabb halál - a kiskanalas gyilkos

2010.05.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
A leglassabb halál - a kiskanalas gyilkos Tovább

Most egy olyan videót ajánlok nektek, ami kellőképp 'beteg', hülye, nem normális, új a műfajban és hosszú (10 perc) ahhoz, hogy bejegyezzem, s ne tudjátok hamar le a délelőtti kávészünet előtt.

A leglassabb halál - láttunk már erre filmekben több variációt, hogy a gyilkos miképp intézte el szép lassan áldozatát. Igaz mindezek belátható időn belül megtörténtek, s végtére is a leglassabb halál lehet az élet, hiszen minden egyes másodpercben közelebb kerülünk a végéhez nem? De. Pont.

Legyen a gyilkos fegyver egy teáskanál, amivel nem ér szúrni, mérget beadni, vízbe fojtani, áram alá helyezni, lenyeletni, csak közepesen erősen ütni. Hogy milyen gyilkos módszer ez? Igazán az őrületbe kergető leglassabb módszer, amiben már nem is a kanálé lesz a főszerep.

Hogy miképp lehet ezt kivitelezni? Alább kiderül, s ha lehet, akkor ne tekergessétek, hanem nézzétek végig, mert sok helyütt az idiótizmussal kombinálták kreatív hülyeségüket az ötletgazdák, így ütős lett. 12 évig kiskanállal ütős... Kapcsoljátok be hozzá a magyar feliratot, van.

A videóban egyszer megkérdezik, hogy te mit csinálnál?. Nem is tudom. Szerintem az őrület öngyilkosságba kergetne, vagy felvennék egy testpáncélt és abban élném le az életem. Esetleg összehaverkodnék a sráccal és megkeresném a jót abban, hogy hátralévő életemben ütni fognak. Vagy csak elmennék vele Uri Gellerhez és akkor jajj lenne a kanalainak...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr92011125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.05.19. 13:48:45

most mér nem azt mondják a végén h Coming spoon?????????????

-Ani- 2010.05.19. 22:51:43

Öngyilkos lennék...Hű és mennyi kanál van itthon! Nem akarok kanalakat látni, elég volt!:) Megoldásként nekem is Uri Geller jutott az eszembe.. :)
süti beállítások módosítása