atom

Illúziók kínai módra - Li Wei repkedős képei

2010.04.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Illúziók kínai módra - Li Wei repkedős képei Tovább

Nemrég futottam bele Li Wei (művész?) munkáiba, aki különféle lehetetlen helyzeteket, s olykor vicces pózokat jelenít meg fotóin. Nem világos számomra, hogy képszerkesztésről, avagy nagyobb volumenű dologról van-e szó, a lényeg a végeredmény, ami önmagáért beszél:)

Nem tudom, hogy mi tart mit, mi lett leszedve a képről stb. A markolókanálban az emberek és az abból kiszállni vágyó Li, profi munka. Akár még mélyebb jelentése is lehet, de mi maradjunk csak az egyszerűségnél és karcolgassuk a képszerkesztés felszínét:)

 Ez a másik kedvencem. Nem csak az ötlet szuper, hanem a kép is, mint ahogy az előző esetben. Jellemző egyes kínai filmekre a repkedés, gondolom ez az egész világ ahhoz kapcsolódhat valamely szinten. Egy ilyen kosármeccsre azért befizetnék:P

Nagyjából így nézne ki az előbbi kép egy szabadtéri kosárpályán egy erősebb zsákolást követően:P

Ez is egy elég erős kompozíció. Ha valakinek van tippje, hogy miképp készültek ezek a fotók, ne habozzon a kommentekben elmagyarázni, ötletelni!

 

 Hol van a biztosító kötél?!

A már látott pozíció, csak most vízbe csapódva. Ilyesmi szögben landolt Eddie Murphy is az Üresfejű című filmben.

Ablakon kiszállós, kicsit már Superman jellegzetes testtartását imitálós...

Erről a képről megint a kínai filmek jutnak eszembe. Egyébként szeretem az ilyen látványt, a Hős című filmben például imádom a repkedős jeleneteket, a tónál játszódó harcjelenetet pedig kifejezetten csodálom.

 Nah. Egy szónak is száz a vége - (vagy fordítva?) - mindegy. Baromi jó amit ez az ürge művel a képekkel/képeken:)

forrás

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr841779665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EGO88 2010.04.08. 10:07:37

Atom van ami lehetséges a többihez viszont nem találok szavakat! A Szupermenre hajazó képnél az működik csak erős hát kell hozzá meg az a személy aki az ablak mögött (amit mi nem látunk) fogja a lábát a többi már csak fizika erőnlét kérdése... Hogy a többinél hogyan oldja meg a kompozíciókat számomra is rejtély! De egy tény nagyon látványosak és jók a képek

-Ani- 2010.04.08. 10:36:17

Tényleg nagyon jók a képek. A film egy kis álmodozásra készteti az embert, milyen jó lenne repülni, vízen járni minden technikai segítség nélkül.:))
süti beállítások módosítása