atom

*megjegyzés* - péntek délben

2010.03.12. 12:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - péntek délben Tovább

Tegnap este - amikor hazaértem nagyon rendesek voltak velem az 'elemek', belőttem a gépet és valamilyen oknál fogva nem volt netem. Mint akit golyóként lőttek ki, úgy suhantam az ágyba aludni, kihasználva a pillanatnyi technikai zavart, nehogy fent ragadjak a világhálón.

Reggel - elfeküdtem a nyakam. Ergonómikus párnával alszom már egy ideje, azóta nem fáj se a nyakam, se a hátam. Most persze a nagypárnámat ölelgettem egész éjjel, meg is lett a böjtje.

Munkába menet - Süt a nap, nincs hideg, megint kicsit tavaszodik. Örülnék, hogy ha már eldöntenék a nagy meteorológiai erők, hogy tél vagy tavasz vagy nyár van. Kicsit zavaró, hogy egyik este esik a hó s metsző hideg van, másnap reggel meg kisüti a szemem a nap és sokallom a sálat.

Péntek délben - ülök itt a szerkesztőségben, ebédidő, mindjárt eszem valamit, vagy iszom egy kávét, nem is tudom. Alapjáraton jó kedvem van, nem alapjáraton is. A gondolataim kicsit cikázna jobbra-balra. Majd megpróbálok befogni egy-egy nyalábot s meglovagolni, hogy annak kézzel fogható (bár szakmát tekintve inkább úgy mondanám, hogy: szemmel olvasható) eredménye legyen.

Szép napot!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr691833868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása