atom

*megjegyzés* - ünnep után

2009.12.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - ünnep után Tovább

Karácsony utolsó napján, egy pohár sör mellett ücsörögve a gép előtt fagy épp le a lábam, ahogy a hideg falhoz ér. Visszább is húzom kicsit *Atom hátrébb csúszik a székkel és belebújik a bélelt papucsba*. Nemsokára indulok Ladánybene 27 koncertre, hogy fürödjön kicsit a lelkem, e pár nap hoz koncerteket dögivel. Megyek Irie Maffia-Animára, Kaukázus-Vad Fruttikra, és Ocho Machóra is. Elleszek szokás szerint, némi munkával és szilveszterrel fűszerezve. Elsején szeretnék sokáig aludni.

Tegnap a kocsmában forraltboroztunk, persze nem szeretem a bort, se forralva, se hidegen, csak mostanság sikerült kétszer is összefutnom olyan fűszerezésűvel, ami elnyerte ízlésem. Este még néztem kicsit a Zene és szöveget is, mert ugye karácsony nem múlhat el Télapu nélkül s most már Hugh Grant is beállt az ünnepi sorban (Bridget Jones, Igazából szerelem, Zene és szöveg). Mondjuk ez nem zavar, mert csípem a karakterét, gesztusaival mindig valami jót hoz ki az amúgy sem egyszerűre megírt karaktereiből:)

Jó volt ez a három nap pihenés. Nem interneteztem, viszont rengeteget ültem gép előtt. Nagyjából két napba telt, hogy végezzek 90 százalékosan az adatok lementésével és a gépek újratelepítésével, beállításával. Jó lenne már a sajátomat is megcsinálni, talán majd a következő többnapos ünnep alatt:P

A karácsonyi menü meghozta hatását, három napig gurultam, mint egy hordó és reggelire is süteményt ettem. Voltak is furcsa álmaim a sokféle kajától. Megnyugtatott, hogy csak álmok voltak és a családban mások is össze-vissza álmodtak mindenről:P Amúgy szeretek otthon lenni, a családi fészek mégiscsak hangulatosabb, mint az Atombunker. Hamarosan megint hazamegyek, mert most hirtelen családhiányom is lett ahogy visszaértem a városba:) Nah, majd a Ladánybenén ellazulok a sok ember közt és visszaáll valamelyest az életrendem:)

Nektek hogyan telt az elmúlt három nap?

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr831625002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása