atom

*megjegyzés* - Csak úgy ömlesztve az, ami örömet okoz és ami aggaszt ma

2009.07.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 23 komment komment
*megjegyzés* - Csak úgy ömlesztve az, ami örömet okoz és ami aggaszt ma Tovább

Nagyon szétesett az agyam így estére, nem igazán tudom jól köríteni, hogy mit is akarok írni, mert annyi minden hatás ért ma, hogy azt nehéz lenne egy kategóriába így vagy úgy besorolni, ezért inkább csak nekiállok egy folyamatos pötyögésnek aztán lesz, ami lesz.

Örömteli pillanatok közé tartozik a tegnapi nappal egybevéve a pár szóbeli dícséret, amit itt-ott kaptam, s persze ettől még nem száll el az agyam, de pont elég ahhoz, hogy érezze az ember, megbecsülik, megnézik amit csinál, nem felesleges az a sok óra a gépek mögött. Így nem hagy alább a lelkesedésem:)

Aggasztó pillanatok közé tartozik, amikor megtudom, hogy a számomra a világon a legfontosabb ember, aki nélkül sehol sem lennék, nem teljesen egészséges, a napi stressz mára már meglátszik a szervezetén, ami jelzi, hogy kevesebb idegességet, több pihenést, és nagyon megijedek, amikor azt hallom, hogy a doki összeráncolt szemöldökkel óvva int az idegeskedéstől. Én is intek, kézzel-lábbal-szívvel-lélekkel!

Örömteli pillanatok közé tartozik amikor elhangzik a "klónozni kéne az Atomot" mondat, ettől kicsit furcsa érzés tölt el, hiszen az életben volt olyan hely, ahol egy is sok volt belőlem, és most meg van ahol egyből több is elférne:) Na jah:P

Aggasztó pillanatok közé tartozik, amikor reggel felébredek és magamra húzva a nadrágom az majd' leesik rólam. Én nem látom annyira, de mások igen, lefogytam. A rendszertelen étkezés, a sokszor kevés kaja és hasonlók az utóbbi pár hónapban kicsit felemésztettek. Amióta dolgozom rendesen, futok minden után, kicsit elfogytam. Régen nem volt mit a tejbe aprítani, s érdekes, hogy amikor már megkeresem a kenyérre valót, akkor kezdek csontosodni. Én annyit eszem amennyit bírok, amennyi jól esik. Ha nem változik a helyzet, drasztikus zabálásba kezdek, ami nálam azt jelenti, hogy minden nap eszem majd bőségesen reggelit, ebédet és vacsorát is.

Örömteli pillanatok közé tartozik, a blogom. Értem ezalatt, hogy vannak emberek, akikekkel még sosem találkoztam, s mégis nap mint nap kommunikálunk egymással. Amikor ezen emberek közül valaki nem ír már egy ideje, akkor érdekes módon hiányozni kezd, elgondolkodom, hogy vajon mi lehet vele. Erre most jöttem rá egy-két napja, amikor nagy öröm fogott el már attól is, hogy meghallgattam egy Dirty Vegas számot, mert volt aki ajánlotta:)

Aggasztó pillanatok közé tartozik, amikor az elintézetlen dologhalom megett gubbasztok és csak tologatom magam előtt a temérdek feladatot. Sokszor túl sokat vállalva már nem hagyok időt magamra. És csak azért jövök haza napokig, hogy egyek, blogoljak, fürödjek és aludjak (ha máshogy nem, akkor székben ülve). Azért látom, hogy hetente kicsit több időt kéne szentelnem az életemre, mert így nem lesz semmi, se rend, se rendezettség, se kapocs, se változás, csak a munkából is adódó temérdek élmény és mozgalmasság.

Örömteli pillanatok közé tartozik a rockabilly. Épp egy Woodstock mixet hallgatok, amiben egy rockabilly szám szól és már rángatózik is a lábam, amit abból veszek észre, hogy vele együtt rezeg a szék, az asztal s talán még a felső szomszéd is...

Aggasztó pillanatok közé tartozik úgy leülni blogolni, hogy nem tudom miről fogok írni.

Örömteli pillanatok közé tartozik, hogy ennek ellenére mégis sikerül összehozni egy bejegyzést, még akkor is, hogy ha ez nagyrészt megint csak rólam szól

Aggasztó pillanatok közé tartozik, hogy nemrégiben megnéztem egy filmet, amiről egyelőre nem tudtam még értelmesen írni, és ma láttam egy másik filmet, ami hasonlóképp hatott rám. Most kivagyok akadva.

Örömteli pillanatok közé tartozik, hogy nem csak egyszernézős és jó illetve ajánlott, meg überfasza filmeket készítenek, hanem olyanokat is, amiktől kivagyok.

Na jó, ezt a simogatást-együttérzést még naphosszat folytathatnám magammal, de nem teszem. Hallgatom tovább a mixet, aztán beteszem utána annak az indiai film betétdalának a klippjét, amit most valamiért kedvelek:P Na jó, tetszik a dallama meg a nőt nézem a klippben. Kb ötödjére vettem észre, hogy van magyar felirat is rajta:P Most már tudom, hogy a Vámház körút 9-ből hozzám is szól Klapka: "Uram! Ne a nőt nézze!" :P Ahoi

Tovább a poszthoz
23 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr181235351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.07.09. 16:43:13

Aggasztó: Fogy a fiam, és nem fogyaszt..... eleget. :)
Ja! És tessék azt a ronda cigarettát elfelejteni!
Örömteli: Szupi a cikked a mai újságban, vagyis mindegyik, amit írsz.
Büszke vagyok rád kisfiam!

Törzsvendég:-) 2009.07.09. 17:56:09

Nekem pedig örömteli olvasni a blogodat nap mint nap (mindennap beleolvasok),attól függetlenül,hogy nem firkálok valamit.:-)Tegnap újra megnéztem a hétéletet és szarrá bőgtem a szememet,reggel meg úgy bevolt gyógyulva,hogy csak pislogtam a résen és azon filóztam,hogy miért ilyen dagadt,hát aztán rájöttem,hogy a folyamatosan rámtörő bőgéstől,engem nagyon megrázott ez a film.
Ui:Sok örömteli percet kívánok!!!!
Ahha,mi a helyzet a cigi témával?

Törzsvendég:-) 2009.07.09. 17:59:33

@Veréb75: Jó az indiai cucc!Mi ez a film?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.09. 20:12:38

@Veréb75: a nemrégiben megnéztem egy filmet a Hét élet volt. Az én szemem is bepárásodott rajta rendesen. Nagy hatással volt rám. A cigi témáról kussolok, tehát még nem haladtam előre, ez azt jelenti. Már meghallgattam az 1-es cédét, a múltkor már majdnem elkezdtem. Érik a dolog, csak elhatározás kérdése:P
Az indiai cuccot megint meghallgattam, bejön már ez a szám. A filmről olvashatsz itt: bollywoodextra.hu/filmek/60-bachna-ae-haseeno

Törzsvendég:-) 2009.07.09. 20:36:23

@Atom: Én meg indiai cuccot csinálok,csatnit.
viragcenter.hu/center_magazin/eletmod/igy_keszul_a_chutney.html
A mangós őszibarackost,épp most rotyog.Egyébként gondoltam,hogy a cigis témát még halogatod,node szerintem biztosan sikerülni fog leszokni.

Törzsvendég:-) 2009.07.09. 20:38:39

Ui: Ha férfi lennék én is szeretném ezt a számot vagyis bámulnám a klippet,szép acsaj nagyon (megjegyzés:sajnos a férfi nem tetszik,maradok takeshi kaneshirónál):-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.09. 20:59:12

Jó lehet, olyasmi, mint a jó öreg legvár - csak így vasiasan:)

Törzsvendég:-) 2009.07.09. 21:06:35

@Atom: Szia
Olyasféle csak van benne erőspaprika meg hagyma,szerintem nagyon baba lett,nemsokára kész.Sülthúsokhoz annyira jó,csináltam már másfélét is.

Törzsvendég:-) 2009.07.13. 16:33:25

A nap öröme:
-Turiztam egy qrva jó Eastpak válltáskát
-Eltűntek végre a levéltetvek a chillipaprikáimról
A nap aggodalma:
-Mikor "dolgozom" végre fel a 7 db padlizsánt ami már egy hete a hűtőben van?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.13. 23:06:55

A nap aggályai:
- felkeltem reggel és kiderült, hogy nálam maradt Apám forgalmija
- elaludtam, ezért nem tudtam elvinni a kocsit időben a lakás elől, megbüntettek 2600 Ft-ra
- voltam a postán, mégis elfelejtettem a legfontosabb dolgot, amit egész nap el akartam intézni

A nap örömei:
- kitakarítottam a fürdőszobát
- megborotválkoztam
- megvarrtam a nadrágom zsebét
- az imént jóllaktam
- mindjárt vasalni is fogok:)

Törzsvendég:-) 2009.07.14. 06:14:34

Tegnapi nap öröme:
-Miss Marple megint nagyon jó volt (Gyilkosság megrendelésre)
-Vettem még 2 féle anyagot (patchworkhöz) meg katicás és lepkés gombokat:-)(valamire csakjólesz kategória
-nem volt romlott a grillcsirkecomb,sőt nagyon finom volt
-Juhéjj a golgota virágomon végre van bimbó
-Végre nem hugyozta össze valamelyik kutya a liftet,és hála senki sem bagózott most a liftben

A nap aggálya:
-Anya megy terhelésre,majd belgyógyászatra (remélem nem lesz rosszul a nagy melegben.)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.14. 10:19:53

A nap első aggálya: elrabolták Sándort, azaz ellopták a biciklimet:( Szomorú vagyok...
Remélem, hogy elkapják a tettest a rézfaszú baglyok és úgy megpakolják, hogy terpeszben tolja a bringát a helyére..

Törzsvendég:-) 2009.07.14. 17:24:58

@Atom: Hogy történt?Sajnálom.Hogy lehetnek ilyen mocskos rezeskezűemberek?Hátha meg lesz még.Anyukámnak egyszer az udvarból csenték el a bringáját,elment keresztmamához,betolta a bicajt aztán mikor menni akart haza se híre se hamva se volt (megjegyzem egy tökrossz bicikli volt),de akkor is,mocskos szemétládák.
A nap aggálya:
-Egyre több dolog sz*r a melóhelyen és senki nem tesz ellene semmit,mi lesz így?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.15. 08:12:54

@Veréb75: Hogy történt? Ma publikáltam. Valami rohadék elvitte. Nálam is hasonló a helyzet. Nem egy nagyértékű új bringa volt, csak jó. Egy sebességfokozat működött rendesen (sosem váltottam), meg kicsit ferde volt a kormány, de szerettem. Most meg tuti, hogy már szét is szerelték, örülnek a drága duplafalú felniknek és a váz leflexelt alvázszámmal alumínium és rézkupacok közt végzi hulladékvasként.

Törzsvendég:-) 2009.07.15. 17:47:20

A nap aggálya.
-Keresek egy könyvet és mindenütt abba ütközök "hogy készlethiány,nem rendelhető:-(,könyvesboltban nincs.
webshop.animare.hu/az_apro_dolgok_istene+86720.html
Azért reménykedek,hogy valahonnan csak megtudom szerezni,szeretném nagyon.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.16. 00:02:55

@Veréb75: Majd befutok itt antikvárba, hátha mázli. Ha van akkor szólok... Van egy-két könyv, amit nehéz megszeREZni, persze nekem is van egy, de majd könyvtárból kiveszem, ha másképp nem lesz...

Törzsvendég:-) 2009.07.16. 10:12:13

Hát te nagyon rendes vagy (de ezt már biztosan többen is mondták:-).ma meré(s) voltam esernyő nélkül indultam el a boltba,és jól eláztam,de szinte jól esett mert egyébként meg fülledt idő van.Milyen könyvet keresel?Egyébként a Bingo bongót nem találom.Valahol már említetted,hogy keresed.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.17. 00:04:05

@Veréb75: Bingo Bongót négy nap híján két éve itt említettem:P atom.blog.hu/2007/07/20/felhivas_10
Én a Kép és kommunikáció című könyvet kerestem, egy példányt találtam belőle, könyvtárban, elvileg bent van, de nem találták épp... Majd lassan visszamegyek megkérdezni, hogy meglett-e:P Múltkor ugye Réz András könyvet kerestem, persze az sem volt. Így vaterán vettem meg a mozibubust, meg a válogatott szorongásokat is.
Köszönöm a "rendes" jelzőt, próbálok rászolgálni... :)

Törzsvendég:-) 2009.07.17. 06:17:13

@Atom: Ki a szerző,hátha jártamban-keltemben és is ráakadok?Esteleg ha Raymond Chandlert is látsz jutányos áron,jöhet az is.:-)
A mondatban elrejtettem a rez-szót is igaz visszafelé olvasva...:-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.17. 23:07:10

Majd megnézem a szerzőt, most nem ugrik be. Én is használom a réz szót, ahogy tudom. Na most is letudva:P

Törzsvendég:-) 2009.07.23. 16:42:12

A nap öröme:
Meg vettem a könyvet (Apró dolgok istene)itt helyben az Alexandrában megvolt,és most nagyon örülök,azonban a jövő hónapban a Réztábla a kapu alatt című könyv lesz a soros beszerezni való.:-)(Nem a réz miatt,csak úgy rég szeretném meg az Ezt látják a csillagokat is.
süti beállítások módosítása