atom

Szomszédok... 2

2009.06.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Szomszédok... 2 Tovább

Egyszer már írtam a szomszédaimról itt.

Már megint túl sok információt tudok meg a szomszédaimról, annak ellenére, hogy nem akarom. Festegetek a folyósón, amikor az emeleten, a nyitott ablakú lakásból kihallatszanak Anyuka, a kisfiához intézett ismeretterjesztő szavai:

"Én még nem ettem abból a vacakból, ezért egészséges és szép krémes a székletem."

Ezúton szeretnék köszönetet mondani édesanyámnak, amiért életem során _ bármit is ettem _ nem tudatta velem, hogy milyen egyes dolgok szilárdsága. Inkább azt mondta, ha épp egy kupac habszivacsszerű édességet akartam magamba tömni, hogy az nem egészséges, hízlal, árt a fogaknak és hasonlók.

Sokkal teljesebb az életem, amióta tudom, hogy a szomszédnál minden rendben van, ettől boldog ember vagyok, s ha szembejön majd velem az anyuka a lépcsőházban, akkor majd arra gondolok, hogy egészséges.

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr461216621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.06.30. 09:37:58

Ha...ha...ha! :)))
Ja! Szívesen kisfiam! :))

zsozso82 2009.06.30. 09:56:17

gondolom fenntről jött ez a fontos információ... :-)
süti beállítások módosítása