atom

Két nap a levegőben - Tokorcs Repülőnap 2009

2009.06.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Két nap a levegőben - Tokorcs Repülőnap 2009 Tovább

A hétvégén repülőnapok voltak Tokorcson, kint volt az egész család a két napban s elmondom büszke vagyok apámra, hogy így összehozta (ő szervezte). Nem kis dolog volt ennyi gépet idecsődíteni. Volt AN-2, Kamov, Moran, PZL, Cessnák, sárkányrepülők, paratrike-ok, Falke, hátimotoros ernyősök, és vagy nyolc egyforma (illetve egymáshoz hasonló) gép is, ők túrarepülősök voltak.

Még biztos lehetne sorolni párat, amit kihagytam. Szuper volt az első nap, repültem sárkánnyal, utána megint. Sikerült fotóznom, és videóznom is, mind földről, mind levegőböl is. Képgalériám az első napról ide kattintva elérhető. Alább pedig egy összefoglaló videó a két napról, tessék megnézni!

A két nap alatt természetesen nem csak repülés, hanem rally-cross autók csapatása is volt illetve OFF-road dzsipek kiállítása. Itt kell megjegyeznem, hogy egy falubéli fickó (kissomlyói) H1-es Hummerje is ki volt állítva, ami azért kuriózum verda még mindig e kis országban, nem látni nap, mint nap (szerencsére, ugyanis ha mindenki ilyenekkel rohangálna, akkor már kifogytunk volna az üzemanyagból).

Zsenák Csaba idén is bemutatta, hogy mit tud a Kamov - annak idején biztos félrenyelték volna a szovjet mérnökök a vodkát, ha valaki ilyen figurákat csinált volna eme helikopáterrel:P
Erről is készült egy videó, ím:

Összességében véve nagyon jó volt ez a két nap, Anya és Marci is repült, mindenkinek tetszett minden, volt G-terhelés, volt szél, meg volt szimpla siklás, finom pörkölt - minden klappolt a jókedvhez:) Igaz a vasárnap esti Lord koncert nem indított be, nem az én műfajom, a zenei élményt pótolta a szombati Csík koncert, amiről tegnap beszámoltam:) Képgalériám a repülőnap második napjáról ide kattintva elérhető.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr101187269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.06.16. 16:04:35

na te kis videómágus,hogy oldottad meg végül?mert nem küldted el a nyersanyagokat:P
ismerős szerint ezt az avc akármit kezeli premiere egy plugin segítségével.
süti beállítások módosítása