atom

Köztársasági kupa sárkányokkal - elfújta a szél

2009.05.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Köztársasági kupa sárkányokkal - elfújta a szél Tovább

Vasárnap sárkányosok köztársasági kupáján voltunk a családdal Dákán. Itt most nem a sárkányölő szentek illetve Süsü királyfijáról vagy Krisztoforóról van szó (mint sárkányosok), hanem az ultrakönnyű repülés szerelmeseinek rendezett vetélkedőről, ügyességi versenyről. Sajnos a vasárnapi versenyt nem tudták befejezni, mert idővel le kellett fújni az egészet, ugyanis nehezen teljesíthetőek voltak a feladatok úgy, hogy közben félig-meddig lefújta a pálya útvonaláról a felerősödött szél a gépeket.

Azért így is láttunk egy darabig elég látványos mutatványokat, két kifeszített szalag közti átrepüléstől a földérintésig és a lufipukkasztásig. Lett volna még paintballos célbalövés repülés közben illetve még homokzsákos célbadobás is, talán a legközelebbi állomáson majd ezeket is megnézhetjük, ha az idő kedvezőbb lesz.

Pár képet még felteszek majd, ezeket a későbbiekben ide belinkelem, csak tudjátok, szokásomhoz híven most is már épphogy csak ébren tudok maradni megírni e bejegyzést, egy képgaléria feltöltéséhez már kevés vagyok:P

Lentebb kedvenc képeim egyike, amin a sárkány és a gólya együtt repülnek:)

UPDATE: Nah, képgaléria ide kattintva!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr651141761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása