atom

*megjegyzés* - a hajtás, a hajtás + FRANKFURT KÉPEK

2009.04.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
*megjegyzés* - a hajtás, a hajtás + FRANKFURT KÉPEK Tovább

Bon jour kedves olvasóim! - mindenkit megnyugtatok vagy épp elkeserítek: épségben hazaértem Frankfurtból. Csütörtök este indultam a túrára és vasárnap este értem haza. Mivel dolgozgató ember vagyok, ezért két napba telt, hogy legyen annyi időm, hogy a képeket feltegyem. Hogy írni mikor fogok róla? Nos tervezem, hogy a héten valamit pötyögök, de ha annyi időm lesz, mint amennyi tegnap volt, illetve ma, akkor még várni kell vele. A nagy hajtásban kicsit fáradok. Ami azt jelenti, hogy dolgom nem végeztével térek nyugovóra, és csak azért, mert ülve elalszom a gép előtt. Ez utóbbi két napban így telt. Általában az első fejlebiccentéses nyálkifolyós mozdulat után kezdek gyorsan blogolni, aztán másnap meg javítom a hibákat. Most előre megírom, mert este fotózni megyek aztán ki tudja mikor érek haza. Szóval nagy a hajtás immáron harmadik hete, kezdek végkimerülni, majd ha az meglesz, akkor alszom 12 órát és rendbejövök:P

Nah, de nézzétek meg a képeket! A galériák a képre kattintva nyílnak:
Az első galériában Frankfurt városáról, városában készített képeim láthatók, nagyon szép, sokszínű és sok stílusú város. Teli megannyi fotóznivalóval:

A második galériámban Frankfurt felhőkarcolóit láthatjátok. Nagy élmény volt ekkora házak közt járkálni, tudjátok, olyan mint amikor a falusi gyerek először megy városba. Nos én először láttam ennyi felhőkarcolót egymás mellett. Az egyikbe felmentünk, közel 200 méter magasból csodálhattuk a várost:

A harmadik galériámban pedig a KUNSZT2009-es kultúrcsere program képeit láthatjátok (e rendezvény miatt mentem). Divatbemutató, mozgás-színház és egyéb produkciók. Le a kalappal, jó volt egytől egyig:

 

JA! Majd elfelejtem: BOLDOG NAPOT MINDENKINEK, AKI ÚGY ÉRZI, HOGY KICSIT IS BOLOND!

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr351038013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.04.01. 09:03:20

A piros pados kép nekem nagyon tetszik,meg a macikás ja és a zöld hidas is.:-)

Hajnal Pappa 2009.04.01. 12:34:45

az a team-fotó elég laza!>D
Jövõ héten szhely,kereslek!

pankeey 2009.04.01. 19:40:11

a harmadik kepen milyen PS tool-t hasznaltal ?! :)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.04.02. 00:56:35

V75: :D A részletfotók:D
e36: :) Majd keress:)
p: :P Ferromonos parfümöset:P

-Ani- 2009.04.02. 07:01:41

Nagyon jók a képek, alig várom, hogy személyesen is mesélj róluk! Fantasztikus az, ahogy az objektíven keresztül látod a világot! Igazi művész vagy kisfiam! :))))

Törzsvendég:-) 2009.04.02. 08:16:29

@--Atom--: Akkor is tetszenek,legeslegjobban a pad,a színek,én nem értek hozzá,de az nagyon szép volt.:-)
süti beállítások módosítása