atom

Tudom mit kérek szülinapomra 5. - buszt a kocsimnak

2009.01.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Tudom mit kérek szülinapomra 5. - buszt a kocsimnak Tovább

Hogy miért kérek pont egy buszt? Na nem azért, mert találtam a neten valami hű de szuper, 20 szobás két emeletes mahagónis luxus-buszt (bár némi köze azért mégis van hozzá).
Sok képet kaptam már e-mailben mindenféle luxusbuszokról, amelyekbe valamilyen úton-módon be lehet variálni az autónkat is. Na itt ne gondoljon senki arra, hogy betolja a családi egyterűt a busz aljába vagy beparkol a hátsó ajtón a Hummerrel, mindenképp "lapos" autóra vagy kicsi-kocsira van szükség. Ezekre láttam pár variációt ezen az olalon.

Aztán a képek közt belebotlottam ebbe a képbe, ami miatt most mindenképp szeretnék egy buszt a következő szülinapomra:)

Mintha csak Luigit látnám ott állni azon a rámpán (bár Luigit nem tudnám összekeverni másik Centoval:P) Persze ha kapnék egy ilyen buszt, akkor Luigival benne parkolnék, viszont a busznak nehezebb lenne találni egy állandó parkolóhelyet a belvárosban:P Mondjuk nem is kéne, elmennék dolgozni egy tsz-be, két nap után leszívnám a traktorokból a gázolajat, aztán elhúznék egy európai turnéra. Miután kifogyna a benzin, futárkodást vállalnék Luigival az első városban, majd tankolnék a buszba és tovább mennék.
Hogy mi tart vissza? Mondjuk az, hogy nincs egy buszom:P

Régebbi autós szülinapi kívánságaim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr78819502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor2 2009.01.08. 15:12:11

Egyszer valamelyik csatornán láttam egy filmet arról hogy hogyan csinálják ezeket és riportokat csináltak a használóikkal .Tényleg jók ezek a buszok csak egy millió dollár sok érte.

-Ani- 2009.01.08. 22:08:25

Csak azért nem kaptál tőlünk még ilyen buszt a szülinapodra, mert megszakadna a szívem ha hosszabb ideig elmennél egy turnéra. :))))))
süti beállítások módosítása