atom

Végy egy marék szöget és egy tolltartónyi ceruzát - kreatív-tüskés alkotások

2009.01.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Végy egy marék szöget és egy tolltartónyi ceruzát - kreatív-tüskés alkotások Tovább

Notebookom mapparendszerének egyik legalsó fiókjában találtam rá 8 képre. A tartalmazó mappa neve ceruzák+szögek - reméltem, hogy nem valami perverz állatság tárul szemeim elé a duplakatt után. Szerencsére nem, ennyire azért ismerem a gépem, de sosem lehet tudni:P
Hogy mi mindent lehet kihozni ceruzákból és szögekből, ha az embernek tengernyi ideje van, elég kreatív gondolkodásmódja és megfelelő eszközei, az a képekből kiderül. (Ez utóbbi mondatomat rögtön helyesbítem is. Ez a nyolc kép nem azt mutatja meg, hogy "miket lehet" készíteni, hanem azt, hogy "ilyeneket is lehet". Csak a miheztartás végett:P)
A ceruzás alkotások közül ez a kedvencem. Az akár cserepes virágok tárolására is alkalmas már önmagában is virágot formáló ceruzakompozíció létrehozásához sok türelem kellhetett.


Szöges-zippzáros-izé. A remekmű összehúzható, táskának nem túl alkalmas, de mazochisták biztos kedvelnék. Vigyázat, nem fakír zsebkutya hordására nem alkalmas!  


Az első műalkotás fentről nézve, csodás...


Azt a pár "lasztit" kiszedném belőle és a fejemre húznám, ezzel létrehozván egy tüsi-frizut:P Csak nehogy valaki megpaskolja a fejem:P


Ööö.. Igen. Első ránézésre egy tengeri élőlény, a krisztustövis csillag jutott e képről eszembe, aztán azon gondolkodtam, hogy vajon mi is lehet ez. (nem jöttem rá)


Ott belül megbúvik egy szöges labda. Mint ahogy a lentebbi képen is. Ez már inkább művészet, mint használati tárgyakhoz hasonlítható/belemagyarázható dolog.


Mint ahogy ez a ceruza-barlang is, amibe nem szeretnék hirtelen belenyúlni. Van egy-két olyan halfaj, amelyeknek a szája belül teli van tüskés fogakkal. Nah, ez ugrott most be.


Ha jönnek a vendégek dísz, hétköznapokon a felső rész tésztaszűrőként funkcionál.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr19861945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.01.07. 22:55:42

az utolsó előttire ha ránézek egy bömbölő madárfióka..... afféle szörnyecske, akinek lelátni a torkáig.:))
süti beállítások módosítása