atom

Peti az agresszor, pár millás dugó és a nagy labda áldozatai - merítés az e-mail fiókból

2008.11.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Peti az agresszor, pár millás dugó és a nagy labda áldozatai - merítés az e-mail fiókból Tovább

E-mail fiókomból időközönként szoktam anyagot meríteni blogomra, amikor épp nincs időm kidolgozni egy-egy témát vagy csak túl fáradt vagyok összerakni a bejegyzést.
Nem zavar, hogy kapok ilyesmi fw leveleket, amíg csak egy-két helyről jönnek, ha több, az már kész idegbaj. Így bátyám szokott leginkább meg-meglepni röhejes levelekkel. A Doktor Úrtól érkezett tegnapi termésből hármat emelnék ki:
 

1. Peti az agresszor! Vigyázz! Nehogy szemet vess a nőjére!
Az általam silány-mocsok kategóriába sorolt beszélgető-show-k egyikéből kimentett kép. Néha azért én is röhögök egyet kimentett képeken vagy videókon, de azért nem sűrűn nézem. Utálom a magánügyek nyilvános taglalását töménytelen butasággal fűszerezve.

2. Pár milliós dugó
Lehet, hogy a "pár" szócskát le sem kellett volna írnom a "milliós" elé:P Valószínűleg valami találkozó illetve túra része a fenti kép vagy csak Abdul Al Hazim Haradat viszi a kocsikat a mosóba?! Mondjuk ezutóbbi valószerűtlen, maradjunk az eredeti verziónál: kiálltam a garászból a verdákkal, mert kellett a hely Luiginak:P

3. A nagy labda és áldozatai
Az alábbi videó egy rövid összeállítás azokból a házivideókból, melyekben azokkal a nagy méretű labdákkal szivatják egymást, dobják fejbe. Öcsémnek is volt ilyen lasztija és igen, a bátyám fejbedobott vele. Hogy én miért nem dobtam fejbe az öcsémet? Nem tudom, ez nem egyenesen arányos...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr18763781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyika · http://szerintem.blog.hu 2008.11.12. 22:19:18

Andris úgy megijedt a fenyegetéstől, lecserélte a bringáját egy verdára, és szólt a haverjainak
.....azok a kocsik a stúdió előtt várakoznak...Petire :)
süti beállítások módosítása