atom

Bödőcs Csöpi és a Kőhalmi Vladek - Dumaszínház

2008.11.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Bödőcs Csöpi és a Kőhalmi Vladek - Dumaszínház Tovább

Bödőcs Tibi és Kőhalmi Zoltán szerda este Szombathelyen lépett fel a Palace-ban. "Természetesen" (azaz életemben először) ott voltam, mivel csípem a komédia ezen állított formáját, azon belül főleg Tibit és Beliczai Balázst. Persze a többiekkel sincs bajom, röhögök sokuk poénjain, megnézem mindet, viszont akad egy-két fő, akik nem toplistásak nálam, amolyan Pély Barnásan: "Nem jött át." - mármint a poénjuk.
Bödőcs Tibi kezdett, ő melegítette be a közönséget, hatalmas taps, bemutatkozáskor már mosolyok, a második mondat után röhögés. Nem csalódtam, erre számítottam:) Voltak pesti egyetemi sztorik, búcsúszentlászlói kocsmatörténetek és minden ami olyan Tibis:) Persze nem is próbálom idézni, hiszen azokat a poénokat úgysem lehet úgy visszaadni, ahogy ott elhangzottak. Kedvenc sztorim a pálinkafőző nagypapié volt, amelyben Csöpi kutyát különféle röhejes módokon hívja magához az öreg (ezeket Tibi minde elő is adta), végül persze kiderült, hogy Csöpi a kert végében van kikötve, azért ilyen makacs.

Bödőcs után és előtt (mert, hogy Tibi a végén még visszajött egy újabb poénhullámmal) Kőhalmi Zoltán következett. A leginkább saját magáról beszélő humorista egy pillanat alatt a közröhej tárgyává válik, de ez az egyik része a stand up comedynek, ugyanis sztorikat vagy úgy mesél el, hogy "az egyik barátom" vagy saját magát illeszti a röhejes sztoriba.
Kőhalminak is sikerült többször röhögőgörcsöt okozni anekdotáival, a gyerekeiről szóló sztorik nagyon jók voltak, mindközül pedig a gonosz Vladek figuráját emelném ki (gonosz Vladek egyébként a sztoriban egy gabonapelyhes dobozban lelhető figura, amúgy pedig valami gonosz nagyúr, mert az első kép a google-ben róla ez).

Abszolút sikere volt mindekettő előadónak, örülök, hogy végre élőben is láttam milyen is az a poéngyár, ami hétfőnként megy este, a Showder klubban. Remélem hamarosan újra láthatom valamelyiküket...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr96754609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása