atom

Ősz képekben - fotósétán voltunk Bonyival

2008.11.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Ősz képekben - fotósétán voltunk Bonyival Tovább

Az ősz hálás téma a fotósoknak, sárga, barna, bordó és megannyi szín tárul ilyenkor a lencsék elé, a fókusz középpontjába. Mielőtt még lehullna az utolsó levél is a fákról, Bonyival nyakunkba akasztottuk a fotómasinákat és sétáltunk egyet az avaron.

Az Ezredévi parkból indultunk egy őszi reggelen. A nyirkos levegőben párás lehelet, harmattól összetapadt falevelek s a nap aranyló sugarai kísértek utunkon. A város ködbe burkolózott, még a Székesegyház sziluettje is alig-alig látszott a Gagarin útról. Ilyenkor teljesen más a hangulata az embernek, a köd miatt olyan, mintha még hajnal lenne, érdemes ilyenkor sétálni egyet, teljesen más arcát mutatja a város. Felmentünk az emlékműhöz s onnan lenéztünk a ködös városra, a pasztell színekbe öltözött fákra, bokrokra, s akkor láttuk csak igazán, hogy „itt van az ősz, itt van ujra"...

Kapcsolódó cikk a vaskarika.hu-n ide kattintva, képek a fenti képre kattinva vagy a galériában itt.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr8742744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása