atom

Rowan Atkinson láthatatatlan hangszerei

2008.10.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Rowan Atkinson láthatatatlan hangszerei Tovább

Rowan Atkinson sokak számára csak Mr. Beanként ismert, holott más szerepekben is láthattuk már és komikusként is nemcsak a furcsa angol szerepét öltötte magára. Atkinson eredeti szakmája villamosmérnök, komikus pályafutását 1979-ben a BBC-nél a Not the Nine O'Clock News című műsorban. 1983-ban aztán jött a már nálunk is vetített Fekete Vipera, melyben főszerepet kapott. 1989-től hat éven át megjelent a színen Mr. Bean, azóta sincs olyan hét, hogy ne találnánk a tévéújságban legalább egy olyan adót, ahol épp nem játszák az esetlen angol figurát. "Atkinson humora szinte szavak nélkül is megállja a helyét és elsősorban gesztusaira, de főként arcjátékára támaszkodik. Innen is ered beceneve: Rubber face, vagyis gumiarc." - wikipedia

Három videót találtam Atkinsonról, melyben szavak nélkül avagy hangszerek nélkül játszik és a "gesztusaira támaszkodik".
A láthatatlan dobfelszerelés

 

A láthatatlan zongora

R.A. vezényel

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr46725989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.10.26. 22:32:37

drum drum drum
süti beállítások módosítása