atom

Mi mindenre jó egy gördülő fatálca - bútorok gördeszkából

2008.10.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mi mindenre jó egy gördülő fatálca - bútorok gördeszkából Tovább

Épp egy képet kerestem egy olyan polcról, amit gördeszkalapokból csináltak, amikor ráleltem a Skate Study House oldalára. Ezt az oldalt egyben ajánlanám is Pappának és a többi deszkásnak, ezt az egész kollekciót. Úgy el tudom képzelni, ahogy Pappa és Mamma ilyen bútorok közt mászkál, a falakat meg graffitik és ECGDLS plakátok díszítik:)
Na de lássuk is mi mindent lehet kihozni abból, ha valaki gördeszkát véve alapanyagul bútorokat, vagy lakáskiegészítőket akar csinálni.

Kezdjük a legnívósabbal, a relax-székkel/ággyal. Ez a kedvencem, nagyon szuper, ez lehet a lakás egyik gyöngyszeme.


A másik kedvencem, a fogas. És ugye milyen egyszerű? Csak egy kicsit tovább kellett gondolni egy alap fogas koncepcióját és máris kész a műremek:)


Könyvespolc, hogy legyen hova pakolni az offline magazinokat:P


A "vezetői bőrfotel", ahogy azt a bútorboltokban hívják. Ez is az, bőrrel bevonva, lábtartóval, nekem annyira nem tetszik, de másoknak biztosan:P


Dohányzóasztal variációkat is lehet találni, az elsőt még otthon is el lehet készíteni, csak nem hiszem, hogy lenne szíve valakinek ennyi lapot összevagdalni.



Óra:) Ehhez sem kell nagy tudomány, csak, falap, fém tartók egy csavarboltból, valamilyen óraszerkezet és pár kerék. Na meg egy kis türelem:)


Ülőalkalmatosságokra is több variáció létezik, kettőt már láthattatok, de maradt még három. Kezdvén a paddal, majd a "klasszikus" székkel és végül a "szerelmes" azaz kétszemélyes székkel. Nekem ezek nagyon tetszenek, de szerintem nem csak én leszek velük így:)




A végére pedig már csak egy paraván maradt, ami mögött ha nem is rejtőzünk el igazán, de legalább használható térelválasztó eszközként, amitől szellős marad a tér. Mellette jobbra egy lámpa található, melyen annyira nem látszik, hogy lámpa, de ha sötétben lett volna fotózva, vagy nem fehér háttér előtt, akkor biztos látszana:P
 

Nos ezen bejegyzést végignézve csak azt tudom mondani, hogy tényleg igaz, hogy a bútorok öltöztetik a lakást. Nagyon jó, hogy be lehet csempészni az ember hobbiját/sportját az élettérbe... Azt hiszem az ajtóm után valamit nekem is variálni kéne megint itthon...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr21700502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pappa 2008.10.08. 17:05:31

Mindet AKAROOOOM!

Atom · http://atom.blog.hu 2008.10.09. 12:50:55

Hát akkor elő a furót, a fűrészt és a KALAPÁCSOT:)
süti beállítások módosítása