atom

Törésteszt - karate-tégla

2008.09.15. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Törésteszt - karate-tégla Tovább

Szombaton Szépség és Egészség Kiállításon voltam, erről be is számoltam galériával itt.
A rendezvényen akadtak más programok is, nemcsak smink és hajászkodás várta az érdeklődőket. Amiket kiemelnék az a Capoeira Combativa látványos bemutatója volt, nagyon tetszett, régóta vágytam arra, hogy élőben is lássak egy ilyen bemutatót.
A másik "pártfogoltam" természetesen a hastánc, ami a nyár vége felé eléggé megfogott azon a pár rendezvényen amin részt vettem. Persze nem csak a tánc varázsa, hanem a társaság is indokolja nálam az efféle pozitív hozzáállást:)
A karate-bemutatót is végignéztem, bevallom, hogy annyira nem hatott meg. Sosem került közelebb hozzám ez a művészet, csak annyira, hogy a karate kölyköt meg a karate tigrist megnéztem.
A látványosabb része viszont az előadásnak igenis tetszett, a tanulógyakorlatok után különféle lefegyverzési technikákat és erőt próbáló szituációkat láthatunk. Ilyen például a téglatörés is, amely szinte elengedhetetlen "show-elem". Ennek részleteit lefotóztam:

Jelentem mind a négy tégla eltört a második ütésre és 3 ytong tégla után elhiszem, hogy a színpad adottságaival volt gond, nem pedig a mester erejével.
 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr73663340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.09.15. 18:37:20

photoshop :)

Atom · http://atom.blog.hu 2008.09.16. 13:36:41

Mi photoshop? A négy képet abban illesztettem össze, de mire gondolsz?
süti beállítások módosítása