atom

Trainrider - szörfözés egy ICE vonat szélvédőjén

2008.07.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Trainrider - szörfözés egy ICE vonat szélvédőjén Tovább

Nemrég belebotlottam a youtube-on egy videóba, melyben egy német srác egy ICE vonaton szörföl. Azt nem tudom, hogy a vonat mennyivel megy amikor a srác a (jelen esetben hátsó) szélvédőjén utazik, de elviekben 330km/h-ra képes. Aztán a videó végén egy sírkő a srác pólójával letakarva, "Knockin' on heavens door", leukémia szöveg, sajnálat. Viszont ez nem igaz sztori... Itt a szörfölős videó:
Egy német riportműsorban (magyar viszonylatban aktív-fókusz-magellán szerű) utánajártak, hogy ki és mi és hol, sikerrel, mert megtalálták a srácot, akiről több videó is készült.
Elővárosi vonatokon szörfölt eleinte, végül pedig az ICE-t is kipróbálta. Sok a német szöveg és az angol felirat, kicsit (nagyon) nem értem, hogy pontosan miről is beszél, nézzétek meg:
 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr23577801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2008.07.30. 10:15:41

Hanau kornyeken 200-as pálya van.

Amugy a blicceles érdekes modja :D
süti beállítások módosítása