atom

Wartburg 1000 - a púpos

2008.06.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Wartburg 1000 - a púpos Tovább
Még a gyro-tour során láttam ezt a szépséget, amikor Akaliban leszálltunk és elmentünk ebédelni. Egy nagyon szép állapotban lévő Wartburg 1000-es, a még szép formavilággal megáldott hatvanas évekből, a 45 lóerős púpos.

Annyira nem értek a veteránokhoz, ezért több adatot nem is közlök, még a végén felsülök valami típuszámhibával. Igazság szerint a sok apró részletével alkot egy olyan összhatást ez a formavilág, amit sajnos a "fejlődéssel" tönkrevágtak a későbbi kocka-wartburg megjelenésekor.

Persze ez sok márkánál van így és ez annyira nem is baj, mert ha csak púpos Wartburgok és Trabantok rónák útjainkat, akkor nem is lenne bennük annyira sok különlegesség, mint így. Akkor nem lennének az ilyen kipufogóvégek annyira frenetikusak, hogy lencsevégre kapjuk őket:)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr66518546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása