atom

Állatkerti kincsvadászat

2008.04.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
Állatkerti kincsvadászat Tovább
Április 19-én Pesten jártunk a családdal, egyéb tennivalók közt azért sikerült elmennünk az állatkertbe is (fotókat hamarosan közlök). Nem is emlékszem rá, hogy ezelőtt mikor jártam utoljára az állatkertben, utóbbi időkben késztetést éreztem rá, hogy menni kéne már, szerencsére ez is bekövetkezett.
Nah, de állatkerti beszámoló helyett visszatérnék a címhez, ugyanis Ádi és Móni (as Pappa és Mamma) is az állatkertben jártak, csak ők egy nappal később vették célba az ojjektumot. Ádi javaslatot tett arra, hogy hagyjam ott előző nap valamilyen formában a nyomomat. Nos ez végül egy röpke ötletbörzét követően egy "kincs" elrejtésének felvetésében teljesedett ki. Móni szombaton ünnepelte születésnapját, ezért bátorkodtam kedveskedni valami olyasmivel, ami mégiscsak egyedi és személyre szóló. Amiben teljesen biztos voltam az ízlés szempontjából, az a Che Guevara (tudjátok, a Che-zsepit is Mónitól kaptam) és Ádi, így valami Che Guevarás-Ádis dologra gondoltam. Mivel Ádi gördeszkás ember, ezért a legjobbnak e két dolog összevonását találtam, így született meg Móni számára a "Tökéletes férfi" (fenti kép). Az ajándékot egy kis dobozba tettem, melyet egy csónak mögé rejtettem a Pákász-házban (az oroszlánok közti kincsvadászat kissé problémás lett volna). A csónakról küldtem egy fotót e-mailben, így már csak a csónakot kellett megtalálni és azt, hogy vajon ott hol lehet a "kincs". Szerencsére Ádi szemfüles volt és megörökítette a pillanatot, íme:
Jó buli volt hármunknak, még akkor is, hogy ha ez nem jött le ebből a bejegyzésből valakinek:P Móni is örült blogján:)
Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr27442473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.04.30. 08:41:40

We're sorry, this video is no longer available.

vagy csak nekem ez vagy szerzoi problemakba utkozott a moka vagy nem tudom :)

Tommi 2008.04.30. 20:09:02

És gurul is rendesen, vagy csak optikailag gördeszka?

Anyika 2008.04.30. 21:27:08

Nagyon jól esett látni a videót, mert én is részt vettem a minél jobb rejtekhely keresésében. Tök jó ahogy Pappa és Mamma örült a "kincsnek"!!

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.04.30. 21:36:35

Hát, meg vagyok hatódva ám!:] Az tuti, hogy kiemelt helyet kapott a polcomon CheGuePappa!:P
Amúgy meg vigyázz ezzel a videjóval, mielőtt elmenekülnek az olvasóid!!! Lálálá...:]

Pappa 2008.04.30. 22:44:19

Óóóó,igen,örülök,hogy kis filmemmel öregbítettem a blogod hírnevét!És még Mammát is rávettük a kezdeti "ugye,kikockázod a fejem,kivágod a hangom,jaaaaj"-ok után!:)
süti beállítások módosítása