atom

Áprilisi zsákmány - bolhapiacos szerzemények

2008.04.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 9 komment komment
Áprilisi zsákmány - bolhapiacos szerzemények Tovább
    Szombaton oberwarti bolhapiacon jártunk, most nagyobb sikert könyvelhettem el a lim-lomok közti kutatásban, mint legutóbb... Korán indultunk, bár a reggel 7 óra bolhapiaci szemmel nem számít korai időpontnak, na mindegy:P Rengeteg tolongó-lökdösődő "bunkó" akadt most vegyesen, sógoréktól is és magyaroktól is. Egy osztrák ürgét mindig megelőztem az egyik sorban, aki utána minden egyes visszaelőzéskor jóformán az árusok közé lökött, a pöcs... Nah, de ezeket leszámítva jó idő volt és vadászhattunk megannyi cucc közül kedvünkre. Anya már megelőzött élménybeszámolójával, ez ide kattintva olvasható, viszont nekem még el kellett készítenem egy videót is ám!
Elsőként a laptopomnak vettem egy kék bőrtokot, ami egyébként egy táska-szerű valami, amiből tornazsákot is lehet képezni. Eredeti oroszlános Nici cucc, ami állítólag jónak számít, nemtom... 1€-t mindenképp megért, mert címkésen új volt és nagyon jó minőségű bőröcske, azt hiszem laptopom élvezni fogja:D Bár a régit is megszerettem már (azt még én varrtam jófajta bőrből, amit valaki az Audi TT-k belsejébe való bőrrengeteg közelében "talált").
Aztán vadásztunk mindenféle cuccokat, közben sikerült Tomminak találnom egy matchboxot (a 30-akárhány áhítottból:P).



Ha már a laptopom védem, akkor magamra is vigyázni kéne, míg laptopozom. Mostanság előfordul, hogy túlsok órát töltök a gép előtt és olyankor a tévénéző alkalmatosságom derékfájást okoz. Cosmodisk helyett inkább vettem magamnak egy nullkilométeres/"nullsegges" széket. Fekete bőr (vagy k*rva jó bőrutánzat), frankó deréktámasz, szakdogám megírása alatt jól is jött. Az ára nevetséges volt, mindössze 15€ azaz olyan 3-4 ezer Ft volt. Anyától kaptam, tök jó:) Marad pénz műszakira:D




Sétálgatás közben összefutottam egy fehér szőrpamaccsal, vagy nem is tudom, a pamacs nem jó szó, szóval egy hosszúlábú, hosszúnyakú fehér lénnyel, ami egyébként egy marionettbábu. Természetesen egyből elneveztem új lakótársamat Bonifácnak, akire ránézve azt mondta Ádi, hogy lassan kéne egy barátnő:P Ennyire magányosnak tűnök? Jeee...
Bonifác egyébként 2€-val rövidítette meg a családi kasszát, de megérte, mindig is szerettem volna egy marionettbábut (igen, azért hogy bábozzak vele 2 percet és visszarakjam a helyére). De akkor is... Még videó is van hozzá:P:



Tovább a poszthoz
9 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr48413033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilja 2008.04.09. 08:28:44

Ez a video már beteges, de állati! :D
Na és mi lesz a szakdogáddal? Kész van? Hm? :P

Dr. Garai Gábor 2008.04.09. 12:07:36

Igen, beteges, vagy nem nor..... á, inkább majd szóba este....

Atom · http://atom.blog.hu 2008.04.09. 13:30:22

Beteges? :P (e-mail címem mindent elárul - sickboy):D
Szakdoga már kész. Hétfő este befejeztem 30 oldal. Már elküldtem a konzulensnek, kiváncsian várom a véleményt. Addig még egy két töltelékoldalt írok ma hozzá unalmamban...

Tommi 2008.04.09. 14:01:29

Hajrá Atom!

De ez már-már tényleg beteges, hogy mennyire imádod a plüssállatokat...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.04.09. 14:11:41

Bazz, nekünk vannak német ismerőseink, akik szemétlerakónak néznek minket, hoznak bálás ruhát, de zsákszámra, hogy majd a magyarnak jó lesz. Többségében zsír új cuccok, eddig egy bőrkabátot mentettem meg motorozni, a többi megy a ruhagyűjtőknek. Egyszer azonban a zsákból előkerült egy csomó plüssállat, de tényleg rengeteg. Amennyi egy zsákba belefér. Na azokat hamar szétosztogattuk:)

Tommi 2008.04.09. 15:10:09

scheerti: mondd meg nekik, hogy hozhatnának mecsót is :D

Anyika 2008.04.09. 21:22:57

Édes! Megnéztem már vagy háromszor, közben rájöttem ki ő: Csubakka albino fia

H. 2008.04.28. 12:31:10

Kérlek add meg az e-mail címed. Szeretnék többet meg tudni az oberwarti piacról.
Előre is köszönöm:
H.

H. 2008.04.28. 12:33:25

Elnézést az én freemail címem: hjhajni@freemail.hu
mégegyszer köszsönöm, várom válaszod:
H.
süti beállítások módosítása