atom

A Parlament Don Juanja - Cromwell

2008.04.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
A Parlament Don Juanja - Cromwell Tovább
Nah, ilyenre is nehéz rávenni engem, reklámozok a blogomon egy előadást, amire Orsi kért meg. Cserébe megnézhetem az előadást. Ha nem lennék ennyire elfoglalva/elhavazva a szakdogámmal, szerintem elmennék, mert jókat hallottam a darabról:)

bővebb infó a tovább gomb után
"Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának - de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális "kihívás" neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék frakcióvezetőjének titkárnője.
Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal... A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, kagylót és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!"
Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr23408591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papppa 2008.04.03. 11:25:37

szerintem menj el,mit számít az a két óra!

Orsi 2008.04.04. 08:09:49

Köszi Atom!!!
Gyere el, nem bánod meg!!!
süti beállítások módosítása