atom

Tetris, Pong, Pole Position és Space Invaders - emberekkel

2008.01.08. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Tetris, Pong, Pole Position és Space Invaders - emberekkel Tovább
Kreatív emberekből elég sok van, elég csak körbenézni a youtube-on:)
Így találtam rá Guillaume Reymond videóira, a NOTsoNOISY kreatív ügynökség munkájára.

A Tetris nevű játékot mindenki ismeri, személy szerint 2db Tetriskészülékkel is rendelkeztem anno:) Milyen szép egy pötyögős korszak volt az, rekordokat döntöttünk, nyúztuk a gépeket:)
Láttam már rengeteg formában tetrist, legutóbb embertetrist is a japánoknál, de az közel sem hasonlít az eredetire, mint az alábbi. 88 emberrel forgatták (azaz fényképezték), 4 és fél óra alatt, 880db ilyen kép készült.

Ha nem látnád a videót kattints ide!

Pole Position, tudjátok az autóversenyzős játék, amelyikben forma 1-es autóval kellett versenyezni. Ezt szintén fantasztikusan elevenítette meg a csapat. 49 emberrel, 6 óra alatt készítették el a szükséges 400db ilyen képet. A kedvencem egyébként az éjszakai üzemmód és az ütközések:D
Ha nem látnád a videót kattints ide!

Space Invaders, űrhajós lövöldözős, ezzel is sokat játszottunk még a Nintendo korszak előtt a haveroknál valami ilyesfajta Atari piaci replikáján. Ehhez a videóhoz 67 emberre és 4 órára volt szükség, 390 ilyen képet készítettek.

Ha nem látnád a videót kattints ide!

Pong, annak idején (1972) az elsők közt volt a videójátékok körében (az Atari adta ki). Persze vannak cáfoló hírek és már 1958-as alapok is, de ez a bejegyzés nem azokat hivatott bemutatni. A Pong (nevéből értetődően) ping-pong játékot takar, frankó, ahogy a labda a felső oldalon "kipattan":D 7 ember és 2 óra kellett a 277 ilyen kép elkészítéséhez, melyből megszületett a videó:D

Ha nem látnád a videót kattints ide!
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr26284562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2008.01.08. 14:18:26

ÁÁÁÁÁÁÁÁ...., kik ezek a betegek?!
Engem teljesen tönkre tett...
De KIRÁLY!

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.01.08. 21:21:39

És ez is valakinek az eszébe jutott... Vajon hogyan?

tompysoft 2008.10.06. 12:20:33

Ez nagyon ott van... Most találtam rá, de ezt nekünk is meg kellene csinálni... :D
süti beállítások módosítása