atom

Atom Anti a hangya...

2007.12.29. 07:59 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Atom Anti a hangya... Tovább
Bonyi hívta fel a múltkor figyelmemet arra, hogy micsoda egy blog az enyém, mert nem publikáltam még Atom Antit. Való igaz, ha már ezután kaptam az Atom becenevet igazi sértés ez cartoonikus felmenőmmel szemben.
Régen még kívülről fújtam az egész szöveget, ma már a wikipediát kellett segítségül hívnom a második feléhez.
Ím egy kis memóriafrissitő: Atom Anti a hangya, a fürge, a bátor ki minden bűnt meggátol s oly parány, hogy nagy talány, erejét honnan vette. Ökle, mint a pöröly, hát vele ne pörölj. Mily kicsi oly nagy hatalom Anti az Atom.” - ez a szöveg ment a magyar intro alatt, amit nem találtam meg a neten, így marad az angol, szövegmentesen:

Ha nem látnád a videót, kattints ide!

A narrációra visszatérve én úgy emlékszem, hogy a "fürge" helyett "hős"-t mondanak, de lehet, hogy az én bevésődött emlékképeim a rosszak. Egyik kedvenc mesém lévén szerintem láttam az összes epizódot, nagyon szerettem, van egy Atom Antis kitűzőm... Egyebet nem tudok elmondani róla, beszéljen helyettem a wikipedia:

"Anti egy tölgyfa alatt él Antville, magyarul Hangyafalva városában. Ereje forrása egy laborbaleset, de pontos mibenlétét azon kívül, hogy atomi természetű volt, nem tudni.
Anti elkötelezett szuperhős. Rejtekhelyén mainframe számítógépet, labort és más hasonló felszerelést tart. A high-tech eszközök mellett egy mini edzőtermet is berendezett magának ahol olyan súlyzókat emelget, amik saját méretének többszörösei. A képességei a repülésre, a szupersebességre és csodálatos erőre terjednek ki. Gyakran lép vele kapcsolatba a rendőrség és kéri a hős segítségét, ha megoldhatatlan bűnügyet talált. Egy epizódban a karhatalom arra számít, hogy Anti végzi el a munka egészét- csak két rendőr van: a főnök és a helyettes főnök. Az osztály mindösszesen egy megrosdásodott járőrkocsit birtokol."

Tovább (wikipedia), kattints ide!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr8277647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása