atom

Iwiw-hacker - feltörtek:(

2007.08.31. 08:01 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
Iwiw-hacker - feltörtek:( Tovább
Valaki felnyomta az iwiwemet. Okés, hogy nem volt épp bonyolult a jelszavam, dehát akkor is. Most megváltoztattam és van benne szartól a repülőig minden, úgyhogy erre jöjjön rá az X-treme-dom nevű emberke. Merthogy betett egy képet a képeim közé ezzel a névvel, bárnagyon valószínű, hogy hackerkével van dolgom... pfff... Ott is hagytam, tessék csak megcsodálni. Amúgy nem garázdálkodott sokat, csak átrakott Hong Kongba, a nemem átállította nőre, aztán még egy két apróságot elállított ill. letörölt pár képet. De most nincs időm ezzel foglalkozni... Hát igen, a gólyatábor elveszi az időm... Majd utána rendberakom... Addig is féltsétek az adatlapotokat! Meg a honlapotokat is, mert a egy-két hete a centomania.hu oldalunkat törte fel egy másik hacker:( Jeee...
Tovább a poszthoz
Címkék: iwiw kép atom hacker
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr57153198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.08.31. 18:32:33

Ehh... :( Sohasem fogom megérteni, hogy miért játszanak ilyennel az emberek. Van olyan, akinek kapásból kitalálnám a jelszavát, mégsem piszkálom. Minek...?

nn 2008.08.28. 15:28:19

Helló hát az iwiw-el kapcsolatban nekem is van történetem amit meg sem tok oldani :( Én úgy jártam h feltörte az iwiwem és még a freemailom is és közben a freemail lejárt szal nem tom h tudnám feltörni a saját iwiwem h vissza állítsam amit az az idióta átirkált rajta !!!!! Trágár dolgokat irt ki róllam ami egyáltalán enm igaz a nevem átirta meg iylesmik! és nem tudom vissza alakítani vagy törölni. nem tud valaki segíteni enkem???? légyszi irjatok már valami okos ötletet mit csináljak

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.08.28. 19:25:39

Írjál szépen egy e-mailt az iwiw ügyfélszolgálatnak vagy minek, megtalálod az elérhetőségüket az oldalon. Írd le, hogy hogy jártál, és ha mást nem is tudsz elérni, töröltesd az adatlapod!

GoldFisher 2008.09.06. 10:40:16

Lehet nem a szuletesi evet, vagy az email cimet kene megadni jelszonak, plane meg nem mindehova ugyanazt :)

szandy baba 2008.11.13. 16:31:10

Nah ennyit az emberiségről......komolyan lassan már az állatok különbül viselkednek mint mi.Nah az én iwiwemet is feltörték és ezzel együtt az msn-emet is.de ha megtudom ki volt én az övét fogom feltörni és róla írom ki h leszbikus...stb!

laci 55 2009.03.07. 03:19:10

sziasztok van abba v-mi , ha küldök egy meghívót a "iwiwfeltort@citromail.hu" -ra akkor elküldik a már feltört iwiwem jelenlegi kódját, ha még nem változtaták meg az imail címemet. vagy csak kamu az egész?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.03.08. 23:21:31

Én erről nem hallottam...
süti beállítások módosítása