atom

El lehet húzni anyád ablaka alá, biztos fog neki örülni, hogy ott ugrálsz! - A Kalapács Team Dunaújvárosban - Skateboard Tour

2007.07.26. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
El lehet húzni anyád ablaka alá, biztos fog neki örülni, hogy ott ugrálsz! - A Kalapács Team Dunaújvárosban - Skateboard Tour Tovább
A 2007 legszexibb fürdőruhája bejegyzésemmel az index.hu és a blog.hu jóvoltából sikerült olyan olvasottsági statisztikákat elérnem, hogy azóta is csak szedegetem fel az állam a földről:-) Persze a nagy nézettségi hullámot kihasználva promózom is Ádit, akinek már feltettem pár videóját. Gördeszkázik, Tejesdoboznak képzeli magát és annyira jól vágja a videókat (mint vágó), hogy publikálási kényszerem van, amikor kijön egy-egy új alkotás. Aki szereti a deszkás videókat és többet akar tudni Ádiról kattintson ide és barangoljon a bejegyzéseim közt kicsit.
Itt az újabb videó, amelynek harmadik percének tizenkilencedik másodpercében elhangzik a címben már említett mondat egy gördeszkásokat nem igazán szívlelő ürge szájából.

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Akinek pedig jó a tévés ismerettsége vagy netán tévét vezérigazgat szabadidejében, keresse fel Ádit, mert nem járnak rosszul vele, a tehetségével. Promóció és nyalizás vége.
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr27125488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2007.07.26. 20:27:44

ez nagyon atom már bocs de ekkora állatokat...:D

manooo 2007.08.04. 00:42:59

őrültek :D nagyon komoly a video :D
süti beállítások módosítása