atom

Még egy régi klipp, még több sztárral 1990-ből

2007.07.19. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Még egy régi klipp, még több sztárral 1990-ből Tovább
Még egy régi klipp, amelyben mégtöbb a híresség... Aki jártasabb a régi sztárokba küldje el nekem hozzászólásban, e-mailben, galambbal, palackban, bárhogy... Kiváncsi lettem:D Persze körbenéztem a google-el, de valószínű, hogy rossz kulcsszavakat használtam, ugyanis évek óta azt szajkózzák, hogy a neten minden fent van (csak Bingo Bongo című film nincs Adriano Celentano főszereplésével, amit szerettem voltam illegálisan letölteni valahonnan). Családunk egyik kedvenc filmje volt, csak sajnos az évekalatt elveszett.
Hát ez van srácok... Ha valakinek megvan, vagy valaki tudja, hogy hol lehet be- ill. megszerezni, akkor kérem azt jelezze nekem hozzászólásban, e-mailben, galambbal, palackban, bárhogy...

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr3118579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardics 2008.02.02. 11:37:49

Azért van akiről fogalmam sincs , hogy kicsoda. Persze akkor biztos tudtam dehát sajnos közel 20 év eltelt azóta.(és az én emóriám is megkopott) :)
süti beállítások módosítása