atom

5 kép a telefonból 76

2012.07.05. 10:12 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
5 kép a telefonból 76 Tovább

Vegyes képekkel érkezem a mai napon. Elsőként a leleményességre mutatnék rá, antennahasználat terén. Biztos sokan tudjátok, hogy m1-et egy Videoton tévén még egy vasszöggel is lehet nézni (mert ugye antennának kell valami). Annak idején nekem is szolgált sok minden antennaként, amíg nem volt kábelem, régebben pedig rádióztam úgy, hogy a tetőtérben drótok futottak szerteszét, amik be-befogták a gyenge jeleket. Nos egy konyhában leltem-e megoldást, a helyi adókat kristály-tisztán közvetíti a villa:)

5kradio.jpg

Szögletes szalámi - na ez is újdonság volt számomra, a megszokott hengerek után. Nem csak tárolása, de szállítása is könnyebb a furcsa formájúra töltött/préselt húsárunak.

5kfelvagott.jpg

A garázsban lettem a múltkor figyelmes erre a lebegő csikkre. Biztos ultra-light, gondoltam, amikor közelebb hajoltam, majd láttam, hogy csak egy vékony pókháló tartja, de az alig volt kivehető:P

5kcigi.jpg

A héten megírt strandolás közbeni közelítés. Hátrébb is húzódtam:P

5klab.jpg

Ez pedig egy szépen letolatott kútfej egy szombathelyi MOL benzinkúton, egy kamionos hátrált a monstrummal, de nem tűnt fel neki, hogy egy kútfej hirtelen a szerelvény mögé lopózott.

5kkut.jpg

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr234630502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása