atom

29-edik születésnapra 1. rész: Vidámpark

2012.06.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
29-edik születésnapra 1. rész: Vidámpark Tovább

Már több mint egy hete, hogy Budapesten töltöttem a szombatom, ugyanis anyáéktól azt kaptam születésnapomra, hogy elvittek a Vidámparkba és az állatkertbe. Igen, ezért van a címben az 1. rész, mert most csak a Vidámparkos élményeim taglalom, ugyanis még nem tettem fel a képeket az állatkertről és nem tudom mikor kerül ki, stb. (ezért ne keverd a munkát a szabadidős blogolással). Szóval a Vidámparkban jártam, még utoljára, amíg gyerek vagyok, amikor még nem harminc, meg addig, amíg még a Vidámpark a helyén van. 2014-ben elköltözik, hogy az Állatkert tudjon terjeszkedni. Részletes beszámolóm a nyugat.hu-n megjelent, és nyugodtan ajánlom olvasásra, hiszen nagyjából ugyanazt tükrözi, mint amit ide írtam volna. (A képre kattintva galéria)

atom_vidampark.jpg
Jól éreztem magam, vegyes érzelmekkel zártam a fél napot, voltak játékok amik hiányoztak (Looping Star), voltak amiken ujjongtam kicsit én is, mint a torony vagy a hullámvasút és voltak amikre nem ültem fel (gyomorvédelem miatt). Szegény Marci nem így tett, először az Ikaruson forgatta meg a világot (én erről leszállva, szédelegve feladtam a harcot a pörgős dolgokkal), innen ő felült a break dance-re, ami még nem ártott neki, sőt még a Top Spin sem zavarta, illetve még a T-Rexen is bírta volna, ha a gépkezelő srác nem kétszer indítja el a menetet (vélhetően a pacsizó haverjai miatt), így a normál idő kétszeresét pörögték át az utasok, nem csak az öcsém gyomrát bántotta a dolog, mások is szédelegtek. Csináltam egy rövid videót is:

Szóval nagyon jó kis délután volt, árak és játékok a linkelt cikkben, igazán csak azt tudom javasolni, hogy hagyni kell rá időt, vinni kell magatokkal kaját és piát, aztán uccu neki, fel kell ülni mindenre, mesehajótól a repülő cirkuszig, mert ha csak a menő játékokra utazol, akkor hamar kifogy a park készlete.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr504594833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása