atom

Boris-szülinapos-húszas-meglepis

2012.04.23. 23:45 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Boris-szülinapos-húszas-meglepis Tovább

A hétvégén Bori átlépte a tizenéves határt és immáron a húszasok táborába lépett, amelyből én már lassan kifelé tartok. A kettessel kezdődő években nekem sok minden jutott, élmények tömkelegével járt, új barátokkal, futó kapcsolatokkal, rengeteg munkával, ismeretek megszerzésével, és hatalmas pofonokkal, az élettől. Egyszerűen szólva a 20 előtti éveket jellemezni tudnám pár mondattal, viszont utána valahogy megszaporodtak a dolgok, az események...

Borit megleptük egy tortával és jó pár aprósággal*

 

Hogy neked Bori mit fognak hozni a húszas éveid? Nem tudhatjuk. Feltétel nélküli szerelmet minden helyen és időben biztosan - sok-sok élménnyel gazdagodsz majd, erről teszünk mi is, no meg az élet is:) De majd a pofonok esetén is melletted leszünk, hogy borogassuk arcpírodat. Nem ragozom tovább, boldog születésnapot Kedvesem! Isten hozott a húszas éveidben:)

A szülinapos

 

*Baglyos táska, ékszertartó, pénztárca, csoki, miegymás. Tőlem egy kis füzetet kapott, amelyet novemberben vettem, és születésnapjáig minden nap egy oldalnyi írással gazdagítottam:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr964469629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása