atom

5 kép a telefonból 65 - Frigyes

2012.03.22. 13:30 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
5 kép a telefonból 65 - Frigyes Tovább

Ma Frigyes macskánk (as Öcsi) fotóival jelentkezem, tegnap elég sokat dagonyáztam a fűben a kandúrt, aki hagyta magát fotózni rendesen, illedelmesen.

A macskáink manapság nem nagyon hagyták simogatni magukat (nekem), de érdekes módon az utóbbi napokban, a tavaszi Napsütésben annyira dörgölőzők, annyira dorombolók lettek, hogy alig tud az ember hármat lépni az udvaron anélkül, hogy ne lenne a lába alatt egy macska, vagy Bandi, a pulink. Így kell hanyatt feküdni kérem szépen.

Frigyes, avagy Öcsi (mikor épp hogy hívjuk) fittyet sem hányt a telefonra, régebben mindig szagolgatta és megvizsgálta közelebbről, hogy mit tartok a kezemben, de most a könnyed "masszázs" jobban érdekelte.

Imádom a macskák és a kutyák mancsait:)

És a legtöbbet láttatott arc, a csukott szemmel, az egyfajta "mosolygós" ábrázat, szinte látszott végig a feje felett a szóbuborék, hogy: Simogasd még a fejem, a fülem tövét, a nyakamat az államnál és hátamat se felejtsd ki a sorból! - :)

Tekintve, hogy rengeteg képet csináltam, lesz még macskás sorozat később is:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr514332907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása