atom

The Gag Quartet - a trollface, láma, hagymáscsaj, nyan cat és minden más, zenei köntösben

2011.11.14. 23:17 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
The Gag Quartet - a trollface, láma, hagymáscsaj, nyan cat és minden más, zenei köntösben Tovább

Ezt a videót tegnap este leltem, először ismerős volt a dallam, aztán megjelentek a szivárványos kockamacskák, amely játékot már én is játszottam Dani jóvoltából, így ajánlanám neki a videót. Aztán a háttérben felbukkant a hagymás-csaj, amely pár éve meghódította a netet, és szobatársaim, bátyámék az őrületbe tudtak kergetni vele, így ajánlanám nekik is a videót. A baseball-ütővel kergetőző dobos részt, pedig azoknak, akik olyanok, mint én, akiknek az agyukra ment.

Aztán az 1:20 után felbukkanó Trollface-ek miatt Bonyinak, Zsoltinak, meg Hanzsnak is ajánlom, meg a baráti körömnek, persze köztük lesz még "APA", a borzok, meg minden más, szóval inkább nem is ajánlom személyre szólóan, hanem ajánlom mindenkinek, aki jártas, vagy ismeri az utóbbi netes hülyeségek egy részét, nekik biztosan tetszeni fog, mint ahogy nekem is:P

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr923383619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.11.14. 23:32:43

jáccáccáréé, neee

bnyhdz 2011.11.15. 00:17:08

ha nem vigyázol, még indexes lesz ez a bejegyzés :)
süti beállítások módosítása