atom

5 kép a telefonból 56

2011.11.03. 11:52 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
5 kép a telefonból 56 Tovább

Ezen a héten abszolút őszi a blogom, már megint ezzel a témával jövök, mert ugye 5 kép a telefonból az nem is lehetne más, mint itthon kattintott egy-két őszi levél az udvarban. Aztán ne várjatok csodás hangulatképeket, a telefon és az udvar házasságából most nem ez jött létre:P

Többek közt a kötődés is megvan most az elsárgult falevelekhez, tekintve, hogy sok fa van az udvaron, így két órán át mást nem is csináltunk tegnap bátyámmal, minthogy a leveleket szedtük össze és hordtuk el az udvarról.

Van egy fűzfánk, amely levéltermelésben nagyon aktív, így ősszel mindig sok munkával jár a környékén a takarítás, de megéri, hiszen nagyon gyönyörű a fa az év három évszakában, csak télen kopaszka szegény.

Szóval tombol az ősz a blogomon, és kicsit sajnálom is, hogy idén még nem voltam semmi nagyon "színváltós" őszi fotósétán, ahol aztán zöldtől a sárgán és barnán át a vörösig mindenféle lombozatot fotózhatnék. Van ez így. A neten sok szép ilyen képet láttam, nézelődjetek a témában eme öt képen túlmenően is:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr603350090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2011.11.06. 14:15:55

tegnapi bringázásom átcsapott erdőnézős, szájtátós kirándulássá, ugyanis olyan színekben pompázik az erdő, amilyen még nem láttam. szinte lehetetlen betelni vele. a természet a legnagyobb festő!
süti beállítások módosítása