atom

Mondatokban

2011.10.30. 13:14 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Mondatokban Tovább

Buszban: A ruszli, az olyan mint a Bruce Lee, csak b nélkül.

Kávézóban: Amikor fogtam a Gergőékét, akkor én is láttam, hogy mennyire jó... - mondtam Zsóttinak, mire az asztal másik végéről Boriék rémülten néztek: A MacBookra gondoltam. :P

Beszélgetésben: Ha lenne egy Kovács nevű kutyád, akkor ebéd után mondhatnád neki a maradékot odaadva, hogy: Nesze csont-Kovács! - magyarázta Bonyi.

Kávézás után: Na menjünk, együnk egy kis kezes-gyrost! - mondta Hanzs, utalva a múltkori gyros-os mondatára.

Otthon: Szedjél magadnak egy kis krumplit meg sült húst tányérra fiacskám. - mondja anya, majd hozzáteszem: Tányérra? Affene, pedig bögrébe akartam...

Üzenetben: Venni fogok egy kiszuperált villamosszéket amibe bele tudlak szíjazni Kedvesem és pupillatágítóval meg lovaknál használatos szemtakarókkal felvértezlek, s így fogok 2 másodperces blokkokban információt átadni neked. - írtam Borinak, amiért egy többször megbeszélt dologra újfent nem emlékezett, persze később eszébe jutott:)

Beszélgetésben: Ha majd befut a dolog később tudsz beruházni, fejleszteni, veszel magadnak egy Canont... - mondják Bonyiék Borinak (aki egyébként Nikont használ). Persze a Canon vs. Nikon miatt Bori büntetett is a tekintetével rendesen.

Beszélgetésben: Ausztriában a jelenlegi szabályozás mellett rengeteg költséget elengednek ha hibrid autót vásárolsz - mondják, majd hozzáteszem - Én is szívesen vennék hibridet.. ..jó ez az áram és benzin vegyítés, de itthon, a jelenlegi magyarországi szabályozás mellett, csak azokból a hibridekből van sok, amelyeknél az áram helyett a kirohadt padlólemezen kidugott lábakkal segíted ki a benzinmotort.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr73341892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2011.11.01. 15:26:12

ha a halottak napját Bécsben töltöttük, akkor utána a várost elhagyva úgy búcsúzhatunk el tőle, hogy "hello Wien"
süti beállítások módosítása