atom

Mondatokban

2011.09.04. 19:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

WC-ajtó előtt: Menjetek innen, úgy nem tudok pisilni, hogy itt vagytok. - szól ki Bori nekünk az ajtón túlra, mire Zsolti: Mi vagy te? Diszkoszvető?

Telefonban: Mikor lesz mondatokban? - kérdi Bonyi a telefonban. Na ja, manapság nem is az a baj, hogy kések velük, hanem az, hogy nem jegyzetelek hét közben:P

Úton: Atom! Megesszük a vádlidat. Éhesek vagyunk. Bár nem lenne jó, olyan, mint a.. ..gyenge. - mondják a zenekari buszban nagyon éhesen. A ... nem tudom mi volt a hasonlatban.

Induláskor: Bocs. - pattanok be a buszba, már vártak rám. - Semmi baj, megértjük, van úgy hogy nincs olyan állapotban az ember, hogy rögtön elinduljon. Csajozik, ilyesmi... - mondják, mire én egy kicsit megszeppenve: A WC-n ülve Angry Birds-öztem, amikor csörgettél...

Facebookon: művész úr van 1 kis spagetti a nyakkendőjén! - na és,ki van fizetve nem?! - írta ki a minap Busa, idézve egyik kedvenc Hofi-kabarémból:)

Beszélgetésben: Ha túl gyorsan haladsz vigyázz, mert lehet, hogy leejtőn vagy! - hallottam a közmondást, és olykor egészen jól is alkalmazható ez a gondolat...

Kávézóban: Anyátok! - mondom, mikor próbálok cukrot kinyerni a cukortartóból, de valamiért nem jön belőle. Belenéztem, és két-három darázs/méh mozgolódott benne. Na persze hogy az volt, amit előtte egy perccel gondoltam, csak szerencsére nem szóródtak bele a kávémba, mint ahogy azt fantáziáltam.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr323202305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása