atom

Duck Tape Tron - így reklámozz szigetelőszalagot

2011.08.30. 21:58 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Duck Tape Tron - így reklámozz szigetelőszalagot Tovább

Az egyik este nézelődtem a YouTube-on, épp TRON videókba botlottam, amikor rátaláltam egy reklámra. A TRON első részét is láttam, no meg a másodikat is, amit tavaly játszottak a mozik. Nagy sikert aratott a motoros jelenet, a verseny, amire épül a film is (mármint a TRON, motoros játékra, ami kiindulópont (ha most hülyeséget írtam, ne diszkeljetek meg érte). Ja, a filmről is írtam egy bejegyzést, ide kattintva olvasható.

Szóval találtam a minap egy reklámot, ami nagyon jó lett, és nem csak az ötlet, hanem a csattanó is jó, a jelmezzel, a frizbivel meg a bajusszal:) A Duck Tape (nálunk csak szürke szigetelőszalag, ami erős) néven ismert gurigákat reklámozza:)

:) Nekem is lesz garázsom, és én is játszok majd. Ha nem is TRON-ost, akkor majd motorost. És majd az asszony beszól, hogy a takarítás alatt nem azt értette, hogy a motoromat vagy az autómat polírozzam centiről-centire:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr313191672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása