atom

Mondatokban

2011.08.28. 17:35 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Mondatokban Tovább

Beszélgetésben: Képzeld van kutyánk. - mondja Pille mire megy is a kérdés Anettól: És milyen fajta? - Milyen fajta? Hát sima-kutya. - hangzik el az egyszerű válasz:)

Technikában: Ez a laptop már annyit kibír, hogy ebben már nem is lítium, hanem kriptonit akksik vannak. - mondja Pille, mikor Zsótti nagyteljesítményű akksijának működési idejét saccolgattuk.

Fotózás közben: Az első vaku fény. - mondja Gábor a telefonnal való fotózás előtt, mire Zsolti: Miért? A második vaku nem az?

Beszélgetésben: Állítom, hogy a tetanusz oltások 50 százaléka részeg emberekben köt ki! - mondja Pille, majd hozzátettük, hogy a többi 40 százalék a gyerekekben, a maradék meg vegyes.

Fotózás közben: Holnap annyira meleg lesz. Mehetek fürdőgatyában az esküvődre? - kérdi a vendég a vőlegényt. - Persze, gyere csak.. ..viszont húzz rá öltönyt.

Autóban: Milyen jó lehet szántani egész nap. Én simán lennék traktoros, szántanék, szólna egész nap a jazz... - mondja az egyik tag. No de vajon, tényleg azt hallgatnak a traktorokban?

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr123189528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elvanagyerekhajatszik 2011.08.30. 15:53:18

vegyesnél a részeg gyerekekre gondoltatok? - vagy a részeg felnőttekre akik gyerekesen viselkednek?
süti beállítások módosítása