atom

5 kép a telefonból 42

2011.07.21. 15:43 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
5 kép a telefonból 42 Tovább

Bori nemrég ért haza Kanadából, hozott mindenkinek ajándékokat, többek közt nekem is. Nem kértünk sok szuvenírt, leginkább fotókat kért mindenki, meg kavicsokat. Azért ez-az csurran cseppen ilyenkor, én is kaptam, például egy jávorszarvast.

Ésatöbbi

Meg egy Starbucks-os kulacsot is, amit már régebb óta akartam, mert van termoszom, kirándulós-hegymászós Dunlop fémkulacsom, meg termoszos kávésbögrém, ami ereszt, de ilyen nagy kulacs is kellett szívókával, hogy legyen:)

Aztán kaptam mogyoróvajat is, mert ilyet külön kértem. Tudom, hogy van a Tesco-ban is, de nem baj, én kértem és kaptam és most majd majszolom az üveg feléig, utána pedig majd szép lassan spórolósan.

Kaptam zoknit, követ, kitűzőt, nyalókát, szatyrot, fotókat ezt és azt, de persze én annak örülök a legjobban, hogy hazaért a csajom:)

Persze kaptam két esőkabátot is. Az egyik (a felső) kanadai módra juharszirupos, a másik (az alsó) világít a sötétben és lámpafénynél feltöltve már megnéztük, tényleg világít, tiszta durva:) Lehet fénykardozóst játszani, csak akkor van gáz, ha feltűnik a sötét szobában egy másik Jedi...

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr23078697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elvanagyerekhajatszik 2011.07.24. 21:50:09

vizuális tipus lévén ezt a jedis dolgot nem kellett volna odaírni..
süti beállítások módosítása