atom

Dízelt a seicentoba, illetve favágó már nem leszek

2011.07.12. 19:55 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Dízelt a seicentoba, illetve favágó már nem leszek Tovább

Említettem, hogy Ausztriában voltunk a hétvégén Anyáékkal, illetve azt is, hogy majd sok-sok képpel jelentkezem. A mai nap folyamán a képeket sikerült átnéznem, feldolgoznom, rendszereznem, de közzétenni még most sem tudom, mert melóznom kell, így az élménybeszámoló még várat magára (amit most már annyira túlreklámozok, hogy nem is lesz olyan érdekes). Szóval megnéztem Anya fotóit is, és kiválogattam párat magamról, hogy kicsit személyes is legyen megint a blog egy ilyesmi bejegyzéssel. Elsőként három fotó egymás mellett, kb. így lát a család engem az idő nagy részében, amikor kirándulunk.

Na jó, nem csak alsó-szögből fotózok, szoktam állva is, de ez így együtt jól mutat. Az első egy tónál készült, a második egy folyónál, a harmadik pedig egy múzeumban, ahol épp egy Ford GT40-est próbáltam meg minél több szemszögből megörökíteni:)

Aztán szintén a múzeumban, az alábbi képen épp azon gondolkodom, hogy inkább mégsem leszek favágó, mert nem valószínű, hogy egy ilyen nagy láncfűrészt megbírnék tartani, nem vagyok egy Toldi-alkat, szerintem felemelni se tudnám...

Aztán elgondolkodtam azon is, hogy egy kicsit tuningolni kéne az autómat, és épp azt vizslatom, hogy az alábbi dízelmotort, hogy lehetne beépíteni a Seicentóba.

Itt már azon gondolkodom, hogy ha kitennék egy széket a kocsi tetejére és odavezetném a kormányt, akkor az egyik motor az utastérben elférne, míg a másikat húzhatnám utánfutóval. Hmmmm...

Láttunk sok érdekességet a múzeumban, majd kifejtem bővebben is, ha valamikor utolérem magam:P Aloha!

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr723061465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borcsaphoto 2011.07.12. 21:39:42

Imadom, ha rolad vannak kepek! :) :)

-Ani- 2011.07.13. 17:08:59

El kellett volna csórni, simán ki lehetett volna vinni :) Nem kínlódott volna annyit az autóm az Alpok szerpentinjein, ha utánfutóban visszük és ezzel a motorral rásegítünk. Hű basszus, hogy erre nem gondoltunk!
süti beállítások módosítása