atom

Mondatokban

2011.07.04. 14:32 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Szálláson: Nem tudok aludni új helyen. - mondja Hanzs, mire Bonyi: Akkor érezd mag a sátor tetején, ha neked a sátor-alja-új-hely.

Beszélgetésben: A libabőrös lányok lúdtalpasok. - állapítja meg Bonyi.

Elköszönéskor: Lefejellek itt alszol! - mondja Szoszo miután puszi közben jól összefejeltünk.

Ittas beszélgetés a VOLT-on: Megdugtam a fél fesztivált szemmel. - Remélem, hogy 55% százalék arányban voltak a faszik, mert akkor 5% faszit is megdugtál.

Skype-on: Mit csinálsz? Jéééé az mi? A f**kad? - Nem édes csak az orrom, de azért csináltam, mert gondoltam, hogy amennyire hiányzom, biztos azt hiszed az orromra, hogy az más. - mondom Borinak Skype-os beszélgetésünkben, azt követően, hogy eltűntem a kamera elől és óvatosan elkezdtem belógatni a képbe felülről az orrom hegyét.

Freiben: Halló, itt tessék! - vette fel Orsi így a telefont. Ötös:)

Kiscsillag koncerten: Gyertek csajok, menjünk, mindjárt kezdődik a Copy Con. - Mi!? Ez a Copy Con? - beszélgettek mellettem a csajok úgy, hogy már vagy 20 perce ott ugráltak a Kiscsillag koncerten. Na ja, Lovasi "tisztára olyan" mint a Copy Con...

VOLT buszon: Hány pasival smároltál tegnap? - kérdi egyik csaj a másiktól a buszon. - Hárommal. - megy a válasz, majd becsatlakozik a harmadik csaj: Nem tudom, hogy rám melyik igaz, most vagy az van, hogy akivel együtt voltam tegnap, annak a kulcsa jó minden zárhoz, vagy az van, hogy az én záramhoz jó minden kulcs. - egyébként a lányok most érettségiztek, beszéltek is róla, hogy meg kell nézni valami eredményeket. Fiatalság, bolondság, kurvultság...

Ez annyira nem Magyarország, látszik, hogy közel van a határ, tisztára olyan mint Görögország. - mondták később ugyanezen lányok Sopronban buszozva.

Szálláson: Hanzsról vannak kompromitáló képeim. - mondja Bonyi, mire jön a kérdés: Kompromitáló? Meztelen képek? - Dehogy, nincsenek ilyen fotóim a gépen. - válaszol Bonyi, majd: Akkor női ruhában van? - ... - Nagy a csend. - jegyzem meg pár másodperc hallgatás után.

Pultnál: Egy Borsodit kérek. - mondja a tag, mire a pultos: Borsodit?! Ez nem a Hegyalja fesztivál baz'meg!

Fesztiválon: Nem találom, amit keresek, úgyhogy inkább rágyújtok. - mondta Judit miközben kutatott a táskájában.

 

VOLT előtt: Ezermillió mondatod lesz hétvégére a VOLTról. - mondta Hanzs. A sok mondat megvolt, csak rengeteg remekbe fogalmazott gondolatsor el is szállt a légbe, mert nem voltak a körülmények állandóan jegyzetelősök. Így ez a bejegyzés sem lett túl hosszú, és a címben sem kap semmilyen megkülönböztető jelzést...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr783020431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása