atom

Kamera-háború - sorozat-exponálás, vakus fénygránát és a többiek

2011.05.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kamera-háború - sorozat-exponálás, vakus fénygránát és a többiek Tovább

Több napig pihent ez a videó az üzenőfalamon, facebookon, amikor észrevettem. Dani követte el a linkelést, hálás köszönet, azóta is nagyokat röhögök ezen a videón és még a szombati sorozatba is bekerül, mert jóóóóó:)

Párszor már kérdezték tőlem fotóalanyok, amikor a teleobjektívvel várakoztam (mondjuk koncert előtt), hogy: "Ezzel fogsz lelőni?" - na igen, néha meg eljátszottuk, hogy aknavetőzünk a telével, de az alábbi videóban látható ötlet, hangok, és miegymás, ami adja magát, az nem jutott eszünkbe. Na nem mintha megakartuk volna csinálni, nem erről van szó, csak ugye eszembe sem jutott, hogy egy sorozatkép-készítés lehet akár gépfegyver is:) Nézzétek, imádom, fotós humor:)

A vakus fénygránát isten, meg úgy az egész ahogy van, a lassításokkal, mindennel, a fent beillesztett képen szereplő faszival. Jeeee:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr562936486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.05.28. 16:28:09

Nagyon jó! Végül is ez a ti fegyveretek! :)
süti beállítások módosítása