atom

Mondatokban

2011.05.22. 22:38 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Mondatokban Tovább

Eszmefuttatásban: Ha a Földnek 3 napja lenne, akkor arra várnék, hogy legyen a három napnak együtt állása délbe, mert akkor nézhetném a tévémet 3 dé'be. - fejezte ki magát Hanzs.

Kávézóban: A VOLT-on mindenki csaja ott lesz, csak az Atom csaja nem lesz ott. - mondja Hanzs, mire Bori kicsit lebiggyeszti ajkát, mert ő akkor külföldön lesz. Majd Hanzs hozzáteszi: Csak az Atomnak nem lesz ott csaja. Az első napon.

Kávézóban: Szép lábak, mikor nyittok? - mondja Hanzs egy zártlábú szituációban, mire mi nevetünk. Bár az én nőmnek mondta, úgyhogy nem kellett volna nevetnem, mondjuk az is igaz, hogy Hanzs mondta, tehát még jobban kell nevetnem:)

Szerkesztőségben: Ha egyszer nyitok egy kávézót, annak az lesz a neve, hogy Téria. - mondja Bonyi, mi pedig kérdezünk vissza, hogy miért, erre ő: Hát Cafe-téria.

Klubban: Ha pornót nézek anyám olyan, mint a skandináv lottó... ...bármikor bejöhet. - sziporkázott Peti a klubban.

Bonyi anno: 1992-ben nézte a tv-ben a család a barcelonai olimpiát, aztán valamiben éppen bajnokok lettek a magyarok s Bonyit megkérdezték: És te miben leszel olimpiai bajnok? - Ebben a kék nadrágban. - felelte Bonyi frappánsan nadrágjára nézve (ami ilyesmi volt).

Focimeccsen: Fejberúgóm a bíraút! - mondja előttünk egy öreg. Érdekes, amikor az ó-ból aú lesz:P

Otthon: Na akkor induljatok, én is még elintézem a dolgokat, megetetem az állatokat, lerendezem a Tamáskát. - mondja Anya, erre némi csönd, majd szólok: Hhháát akkor jobb ha nem is zavarunk. - Jaj! Nem úgy értettem! - mondja Anya, mire én: Már késő. - s még hozzá Tamás: Miért nem?

Kávézóban: Visszük Velencébe a kishűtőt, de piát nem hozhat senki, ha én vezetek. Vagy vezet majd a Kari. - mondja Zsolti, mire Hanzs: Rácsesztél, mert én viszek. Akkor majd vezetek én, én simán merek, ott lehet fél ezrelékkel. - Timi hozzáteszi: Jól van, majd vezetek akkor én. - mire Hanzs: Na akkor én biztosan iszom!

Otthon: Mindig szarik a kutya valamit. - monda Anya a letolatott autóm mögött, majd hozzáteszi: Ki is engedem a kutyát gyorsan.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr292919770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása