atom

5 kép a telefonból 31

2011.05.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
5 kép a telefonból 31 Tovább

Egyik reggel, amikor ránéztem a gyalogosokat óvó figyelmeztető táblára, egy pillanat alatt átgondoltam, hogy vajon mennyi veszélyhelyzet van munkába menet az útvonalamon, a mindössze méteren. Persze kifejezetten a figyelmeztető táblákra gondolok, nem arra, hogy elüthetnek a zebrán és ilyesmik. Szóval kezdjük is rögtön a Malom utca sarkán.

Aztán következik a nagyszálló épülete, amely körbe van rakva cseréphullós táblákkal.

A következő épület a sorban az Államkincstáré.

Ez pedig vele szemben, a túloldalon lévő ház falán van.

Ez pedig 50 méterrel arrébb.

Persze ha nézzük az útvonalat, néha átmentem a zebrán feleslegesen a tábláért, de ugye egyik nap így, másik nap úgy megyek az adott útvonalon:P A lényeg, hogy egy kis felújítás ráférne a belváros egyes épületeire.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr802872642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.05.05. 18:58:36

Vajon hol lehet közlekedni? A járdán ezek szerint nem, vagyis munkavédelmi sisakokat kell osztani minden sarkon, hisz az olcsóbb, mint a renoválás. :)
süti beállítások módosítása