atom

Mondatokban

2011.04.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Szerkesztőségben: ... az a TNT egyik alkotóeleme nem? - mondja kollégám egy hír kapcsán, valami robbanáshoz hozzáfűzve, mire a másik kolléga: A TNT másik alkotóeleme pedig a Dobrády Ákos nem?

Álomban: Azt álmodtam, hogy fotózom és belerepült a szemembe valami méh-szerű rovar, nem tudtam elhessegetni, mert a szemem sarkába kapaszkodott, odafutottam két lányhoz, akik leszedték a szememről, én megkérdeztem, hogy: Mi volt az, dongó, vagy méh? - erre a válasz röhögve: Szembogár!

Beszélgetésben: Jó hogy ha csinálsz fotót a .... - mondja Bonyi a meccs előtt, de nem hallottam és visszakérdeztem: Cserépkezű? Milyen cserépkezűről csináljak? - mire Bonyi: CSERÉK KÖZÜL B'MEG!

Telefonban: Most megfogtál basszus. - mondom Hanzsnak, miután felhívott. Úgy vettem fel a telefont, hogy: NEM. - erre általában az a reakció, hogy: ööö... vagy az, hogy: akkor mindegy. Hanzs nem így reagált, hanem egyből visszakérdezett: Hanem?

Telefonban: Igen? - Nem. - Hanem? - ... ... Nem e? - ... Ez így helytelen, mert kell valami szó a nem után. - Nem. E! - Áháá. E? - E. Gö? - Gö.

Beszélgetésben: Szereted a pop zenét? - kérdi Bori, majd válaszolom, hogy helyenként meg részben, a felsorolt előadókra. Majd visszakérdeztem: Szereted az *NSYNC-et? - Az micsoda? - kérdezett vissza. Pillanatra megfagyott a levegő, majd a generációs szakadék széléről visszahajolva a gép felé fordultam gyorsan betettem hídnak az *NSYNC-től a Bye Bye Bye-t. Majd épp szóba hoztam a Five-ot, jelezvén hogy mindjárt mutatok egy példaszámot, amikor a háttérben, a konyhából beszűrődött a Szombathely Rádió, amiben épp Five szólt. Imádom az ilyen véletleneket:)

Barátok közt: ... az elődőd bla-bla-bla - mondják Borinak az egyik volt csajomról dumálva. - Az Atomnak volt Elődje? Akkor tuti b*zi. - "Igen volt", csak Császározták ezért nem maradtunk együtt. - némi csendet követően: Baaaaazmeg!

Szobában: Na lehet, hogy ezt nem kellett volna megfognom. Édes hangulat. - mondom a többieknek, majd visszateszem szolidan a hálószobában a masszázsolajas flakont az ágy mellé, amin az "Édes hangulat" felirat elnevezés állt. A többiekből persze kitört a röhögés...

Borozás előtt: Ez nem talpas pohár, ennek nincs talpa. - mondja Bonyi a borozás előtt, mire Hanzs: Minden pohárnak van talpa teee! Különben minden pohár cső lenne!

Kávézóban: Megyek esküvőre, tanú leszek. - mondom Hanzsnak, mire ő: Hogy hívják a haverod, Jehova? - ... bazzeg leesett. Akkor én lennék a Jehova tanúja... Ááá..

Kávézóban: De g*ci vagy! - mondja valaki nekem, mire Hanzs hangosan: Nem Degeci! Garai! - később aztán lement egy hasonló, csak ott "De rendi" volt.

Kávézóban: Mi ez a nagy fehér? - kérdem a fehér laptoptartós cuccról induláskor, mire Hanzs: Hát a Magenheim. Ő volt a nagy fehér. - másnap Bonyi mondja: A Canonnak a profi cuccai mind vízállók, mint ez a vaku is, meg a nagy fehér - utal az objektívre, persze visszakérdeztem: A Magenheim vízálló?

Kávézóban: Kokas! Ugye én most nem szerepelek a vasárnapi blogodban? - kérdi Busa...

 

Ja, és ha már húsvét, akkor ez kötelező. Egy arab gyerekdal, hallgasd meg legalább kétszer és nem megy ki a fejedből, mert megtetszik:) 

 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr812847445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.04.24. 12:12:30

azért a Dj Ötzi-féle osztrák verzió sem gyenge, főleg szövegben :) youtu.be/9oFMY8B5CrY
süti beállítások módosítása