atom

Monster Truck tilt-shift

2011.04.16. 12:20 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Monster Truck tilt-shift Tovább

Újabb tilt-shift videó, most a Monster Truck kategóriából. Magyarországon sokan hívják ezt roncsderbis nagykerekűnek és big foot-nak is. Na szóval ez nagyon tetszetős kis darab, mert olyan, mintha távirányítós kisautók lennének.

Persze azokból is a profibb változat, ami füstöl meg minden. Az amcsiknál nagy divatja, tradíciója van ennek a sportnak, mesékben is gyakran feltűnik, például a Simpsons családban, de lehet, hogy már Family Guyban is láttam hasonlót.

Nekem megfelel évtizedes szinten az-az egy-két alkalom, amikor valamelyik vándortársulat autóiba botlom itt-ott, és a nagykerekűvel a show végén átmennek egy közeli roncstelepről kimentett Skodán, Wartburgon. Azért egy ilyen nagy, arénás előadásra benéznék, ha lenne a közelben:) 

 

Vruuummmm!

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr672809188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2011.04.17. 10:36:18

Batman-es Monster visz mindent:D
süti beállítások módosítása