atom

Skittles - vettem zsiráfból fejt szivárványos gyümölcsgolyót

2011.04.15. 09:16 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Skittles - vettem zsiráfból fejt szivárványos gyümölcsgolyót Tovább

Nemrég láttam a tévében egy reklámot, amely annyira tetszett, hogy meg is osztottam rögtön közösségin, és utána megnéztem vagy ötször. A szivárványzabáló zsiráfot fejő rasztás ötlet annyira betegesen jó, hogy nem bírok elmenni mellette mosolygás nélkül.

 

 

A Skittles cukorkát reklámozza, természetesen rögtön venni is akartam, csak a fene se tudja hol lehet kapni. Aztán a közeli kisboltba betérve a héten a pénztárnál felfigyeltünk rá, hogy van pár csomaggal. Egyből vettem két fajtát is, mindenképp szereznem kellett, mert mint tudjuk, a reklámoknak igazuk van, így zsiráf-közvetítve kíváncsi voltam milyen ízű a szivárvány.

Gondolom nem lep meg senkit sem: gyümölcsös. A piros gyümölcsös, a zöld savanyú gyümölcsös. Igazán valami M&M'S szerűséget vártam, mert ugye ez is olyan kis zacskós, ugyanolyan kis bogyók csak m helyett s van a cukorkán. Nem olyan. Nem csokis, nem mogyorós, ez gyümölcsös. A piros zacskós ízlett is, amolyan fruttis-valamis keverék az egész.

A savanyított verziós, a zöld zacskós annyira nem fogott meg. Kicsit íztelennek véltem a piroshoz képest, mondjuk ez valószínűleg ízlelőbimbó függő, hiszen én mindig is az édes felé hajlottam jobban.

Kicsit kevéske a cucc a zacskóban, 200 forint körüli áron volt, de nem hagytam ki, hiszen a reklám annyira megfogott, hogy vennem kellett. Utólag is gratula a marketingeseknek, mert egy szimpla: Kóstold meg és érezd a gyümölcs megannyi gyümölcs ízét! stílusú reklámot követően valószínűleg rá se hederítettem volna a kis csomagokra a pénztárnál.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr842827597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.04.15. 22:34:50

Akkor már meg sem kell kóstolnom, megtetted helyettem. :D

Törzsvendég:-) 2011.04.16. 08:34:13

Zöld zacskósat már ettem,nem nagyon nyert hangszórót dögsavanyú volt.

Elegantman 2011.05.04. 18:22:56

Én vettem mind2-ből,ABC-be 155Ft 1 zacskó.A savanyúbb finomabb,a pirosnak kevésbé van íze.(De ez biztos változna ha nem a zölddel kezdek.) Amugy nagyon finom,barátokkal jól elfogy:D Amikor először láttam azt hittem alig van benne 7-8 szem,erre van benne kb 25.
süti beállítások módosítása