atom

5 kép a telefonból 27

2011.04.07. 14:55 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
5 kép a telefonból 27 Tovább

Öt kép a stúdióból - lehetne ez is a címe a bejegyzésnek, mert most csak a nemrégiben szerzett stúdiós élményeim melléktermékét láthatjátok. Egyébként pont holnapra jegyzem be a stúdiós bejegyzést, így holnapra is lesz pár fotó, de jellemzően inkább videó és szöveg:)

Ez az a nagyon drága pult egy részlete. Ilyen pultokon keverik a világ jelentős zenei produkcióinak nagy részét.

Ez egy hangfal, ami nekem nagyon-nagyon tetszett és egy loftlakásban el is tudnám képzelni a sarokban:) Bár amilyen szép, akár még lehetne a szoba közepén is:)

A stúdióban nem csak digitálisan lehet rögzíttetni, van aki még szalagosra kéri, erre van több verzió/készülék is.

Ez pedig, ahogy a számok is mutatják, egy 24 sávos szalagos berendezéshez tartozik.

Ez meg az épp használt stúdióban lévő pár cucc. A másikban egy egész fal tele volt ilyenekkel. Csak kamilláztam, amikor mondták 1-2-re, hogy ez ilyen-olyan csúcsszuper cucc, ami nem mellesleg 5 millió körül mozog. Vadállat, hogy ebben a világban mekkora pénzeket érnek ilyen cuccok. Na de ettől lesz olyan a minőség, hogy nemzetközileg is vágják, ezt a budapesti stúdiót...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr572802032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása