atom

Tavaszi szél szívet áraszt...

2011.03.28. 13:02 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Tavaszi szél szívet áraszt... Tovább

Ismét tavaszi-nyári fejlécképet láthattok a blogomon (ha sapkában vagyok a képen, akkor pár CTRL+F5 és leveszek némi ruhát). Mivel kitavaszodott már, gondoltam ideje a váltásnak, mert már baromira tavasz van egy-másfél hete. Nem érdekelne az sem, ha -15 fok lenne és az sem, ha kánikula, vagy borongós ősz, bennem most tavasz van.. ..nagyon. Régebbi olvasóim ezt tudják, hogy miért írom:) Tavaszi szél szívet áraszt. Tovább nem taglalom... Egy kellemes zene, a hangulatomhoz illően:)


Azért ezt a dalt választottam, mert a nem mellesleg kedvenc zenekarom ezt játszotta a Fonogramon (amelyről még mindig ígérem a bejegyzést), s az utóbbi időben egyszer csak dúdolgatni kezdtem naphosszat magamban, kattintom a tetszik-et rá a facebookon, bejátszom zuhanyzáshoz a fürdőszobába és hallgatom az éneket... Szeretem most ezt a számot:) Na de nem is folytatom tovább, mindenkinek vannak kedvenc hangulati számai, ti is tudjátok és tapasztaltátok is már ezt az életetekben, tudjátok milyen ez:)

Le is járt az ebédszünetem, kattintok vissza a munkába. További kellemes napot:)

 

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr92778532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozso82 2011.03.29. 08:35:29

Telón nincs ám ctrl+F5!!! Mit nyomjak hogy kitavaszodjon a fejed? :)))

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.03.29. 16:39:32

@zsozso82: össze kell faszoznod az arcát :DDDDDD
süti beállítások módosítása