atom

Mondatokban

2011.03.27. 13:40 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
Mondatokban Tovább

Stúdióban: Nézd már! Az Atom nem is mer enni, annyira tetszik neki. - Rágtam és nyeltem egyet, majd hozzátettem: Nem szerettem volna mindenféle rágással megzavarni a dallamot, a rágásom úgyis évente legalább napi háromszor hallom. Az az... ...évente minimum 1085-ször!

Kávézóban: Most jövök rá, hogy nekem két ingatlanotokban is volt szexuális kapcsolatom! - mondja Achim, felismerve a helyzetet. És tényleg:)

Autóban: Minden lámpa raszta. Piros, sárga, zöld. Csak kár, hogy egyszerre nem ég. - mondja Marci, majd mindenki sasolni kezdte a közlekedési lámpát, piros, piros-sárga, majd amikor az zöldre váltott Marci hozzátette: Reménykedtetek picit, hogy egyszerre világít majd mind ugye?

Kávézóban: A Yodák a fülükön kúrnak, az ET oda dugja be az ujját. - mondja Hanzs, behatárolva és feltárva előttünk az eddig ismeretlen Hollywood-i űrlényszex részleteit.

Sopronban: Jól vagy? - Szo-szo. - mondja nekem Szoszo és nevettünk, mert ez jól hangzott. Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznék tőlem, hogy mennyire vagyok jól és azt mondanám atomjól!

Kávézóban: A bálnának két pénisze van. Az egyik 7 méteres, a másik 4,5 méter. A kisebbiket akkor használja, ha gondolkodni is akar és szeretné, hogy a fejében maradjon egy kis vér. - mondják Hanzsék Bazsival a kávézóban, majd Hanzs hozzáteszi: Kíváncsi vagyok, hogy fogod elmagyarázni a blogodban, hogy miképp jutottunk el a bálnák farkáig. - nos megmagyarázni nem tudom, meg azt sem, hogy ezek után elképzelt halfanszőrzetekről is beszéltünk. De felhívom a figyelmet, hogy időközönként valamilyen Aqua-animál-pornó üti fel a fejét a társaságokban, hiszen ilyenre már volt példám egy másik mondatokban bejegyzésben.

Stúdióban: Atomdzsuvás itt minden! - mondja Gyurika, aki legutóbb azt mondta mellettem, hogy atommeleg van, és emiatt kicsit zavarban volt, mert nem úgy értette. Most is röhögött, majd csak annyit jegyeztem meg: A múltkor lemelegeztél, most dzsuvásnak titulálsz? Mi vagyok én a szemedben? Egy koszos köcsög?

Pályaudvaron: Ne haragudjon barátom, hogy megszólítom. Én egy korrekt ember vagyok, megmondom, hogy piára szeretnék kérni egy kis pénzt. - mondja nekem a piás az állomáson, adtam neki egy ötvenest, amit megbecsült, megpuszilta az érmét, majd rákérdezett van-e még ott ahonnan ez jött, mire én: Van hát. Azt majd befizetem adóba, amiből majd kezelni fogják a májad. - megértette a csóka, nem kért pénzt, de azért még lehúzott: Tudsz még adni egy tüdőropit is? - adtam neki egy cigit majd elmentem onnan.

Kávézóban: Ejj Bori! Lefárasztottad az Atomot! - mondják a többiek, mert kicsit sokat ásítottam, mire Bori: Nem én fárasztottam le, hanem az Ocho Macho. - erre természetesen ugrott mindenki. Hiába magyaráztam már, hogy a stúdióban videóztam, meg fotóztam... Így van ez. Amikor meghallottam a "nem én fárasztottam le" részt, már tudtam, hogy végem van:P

Kettesben: Azt mondtad, hogy az "Imádlak és ..." mondatodnak lesz még folytatása. Mire gondoltál? - Hááááááát, tudod... - majd csókok szakították félbe a mondatot. - Aha, azt akartad mondani, hogy Imádlak és utállak is egyben. - mondom ölelve - Az embernek az ellenségeit is közel kell magához tartania. Na gyere te Nikonos! - húztam magamhoz csókra Borit, majd szétröhögtük az agyunkat s olyan csodás bókokkal dobálóztunk, mint: Láttad a tavalyi Canon - Nikon piaci részesedés számait? A te géped nem bírja a pirost. A tied meg a kéket és a zöldet. - stb. Fotós-páros :D

Munka közben: Épp kiajánlottam ezt a videót, a rémült kisbabáról, amikor kitettem teljes képernyőre, nem látszott semmi, fekete volt a kép amíg töltött. Közben lehajtottam a fejem és a telefonomon nyomkodtam valamit, később felpillantva az alábbi kép került elém, hát persze, hogy nekem volt rémült fejem, s nem a csecsemőnek:P

Mozdulatokban

Busa kijött rágyújtani, egy szál gyufát elhúzott a kartonon, az elaludt, másikat a kezébe véve már nem tudott pattintani, mert Hanzs elé tartotta az öngyújtó lángját. Miután kapott tüzet még meggyújtotta a kezében lévő gyufát egy másodpercre és el is oltotta, pótolván ezzel az elmaradt gyújtás előtti mozdulatot.

Hanzs és Timi csókolóztak a háttérben, amikor "valaki" (akinek személye maradjon titokban) állt mögöttük két méternyire és fingott. Fura, de kedves összkép volt ez, az előtérben csókolózó párral és a háttérben az egy lábon álló, kinyújtott karjával, mutatóujjal az ég felé mutató, rottyogató emberrel...

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr142771078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.03.27. 21:25:27

most esett le, hogy ezen a héten kivételesen nem szerepeltem benne. wow! :)

elvanagyerekhajatszik 2011.03.29. 20:49:34

ufopornóval nem poénkodni, szerepeltem egybe..

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2011.03.30. 21:41:02

uu akkor jól láttam, hogy tegnap greenben voltál? :D

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2011.03.31. 08:25:15

@Atom: igen, én láttalak, te is biztos láttál engem, csak nem tudod rólam, hogy az én vagyok :)
süti beállítások módosítása