atom

Berepedt kijelző

2011.02.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Berepedt kijelző Tovább

Az elmúlt szombatról így utólag elmondhatom, hogy február 12 estéje nem kedvezett számomra. Reggel még minden jól alakult. Elintéztem a dolgaimat, kávéztunk Busával, aztán délután mentem fotózni, ami ugye estébe nyúlott. S majd ragozódtak a hülyébbnél-hülyébb események (most nem részletezem), amelynek megkoronázása a telefonom kijelzőjének betörése volt.

Megmarkolva alvós pólómat indulni akartam aludni, de még előtte a pólóval együtt lerántottam mindkét telefonomat a kanapéról, ami úgy 40 cm magas. Gondoltam ekkora esés nem okozhatott gondot, no persze dehogynem. Ilyen lett a Nokiám:

 

Berepedt a kijelző, sms-t kaptam közben:S, ha hívtak, akkor meg a jó öreg Halló tessék? volt szöveg... No mindegy. Szerencsére a héten Bonyi fent járt a nagyvárosban és tudott nekem hozni alkatrészkijelzőt, amit már be is szereltem, így újra működik a gép, és így a 8-10ezres szervizszámla helyett megúsztam az egészet 2100 forintból.

Na jó, nem annyiból, mert akkora hévvel takarítottam le a panelt, mint amekkorával karácsonykor bontja a gyerkőc a legnagyobb doboz csomagolását (=nagy hévvel). Így a hangszórót megsértettem, de annak cseréjével is 3600-nál állt meg a forintszámláló, ami még mindig baráti összeg:)

Ollé! Még jó, hogy házilag cseréltem és van a Youtube-on erre útmutató kisfilm is:) Ami kellett hozzá: egy torx csavarhúzó, egy új kijelző, egy kis csavarhúzó, némi türelem és egy Ikrek Horoszkópkártya (csak ezzel a csillagjeggyel működik). Na jó, nem is. A kártya csak a lágy műanyagrészek kipattintására szolgált:P Szeretem ezt a telefont, az egyik kedvencem idáig a sok-sok-sok-rengeteg-sok közül. Szóval sajnáltam volna fiókba tenni.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr212661860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása